Με την αδιανόητη αδιαφορία μας


 Καταγγέλλεται ο συριζάς δήμαρχος Χαλανδρίου γιατί παραχωρεί το Θέατρο Ρεματιάς για διοργάνωση ναζιστικής εκδήλωσης από την ουκρανική πρεσβεία, και δεν εκδηλώνουν ενδιαφέρον παρά καμιά δεκαριά άνθρωποι.

Εκατοντάδες άλλοι, την ίδια ώρα, αποδοκιμάζουν τους αληταράδες που ξέπλυναν τον χουντικό Μαστοράκη.

Βλέπεις, ό,τι συμβαίνει στην τηλεόραση αξίζει και σχολιασμό. Πόσο μάλλον αν έτσι προβάλλουμε και τον αντιφασισμό μας. Ενάντια σ' αυτά που συνέβαιναν πριν εφτά δεκαετίες.

Για την Ουκρανία ας ασχοληθούν οι μεταγενέστεροι. Αν δεν τα έχουμε καταφέρει να γίνει Ουκρανία όλη η Ευρώπη. Με την αδιανόητη αδιαφορία μας.
επιτρέψετε

[---->]

Με θράσος και με κυνισμό


Από τον τοίχο του Γιάννη Πάνου

Για να το πούμε κάπως διαφορετικά, που είναι και το αληθές.

«αν χαθεί η Περιφέρεια θα δημιουργηθούν προβλήματα εκατομμυρίων σε ορισμένους συμπολίτες μας γιατί τα επόμενα εκατομμύρια θα δοθούν σε ορισμένους άλλους εκατομμυριούχους συμπολίτες μας».

Θυμίζουμε πού πήγαν τα εκατομμύρια της Περιφέρειας Αττικής:

1) Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής αποφάσισε στις 14/3/209 να δοθούν 20.000.000 ευρώ από τα αποθεματικά της Περιφέρειας Αττικής για την ανέγερση ενός γηπέδου, του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.https://www.to10.gr/…/fthina-kolpa-tis-dourou-kostous-37-e…/

2) Π. Αττικής: Δίνει 150 εκατ. ευρώ για μελέτες του Ιδρύματος Νιάρχου https://www.aftodioikisi.gr/…/p-attikis-dinei-150-ekat-evr…/

3) Σκανδαλώδης παροχή 117 εκατ. ευρώ από τη Δούρου στην Εκκλησία https://iskra.gr/σκανδαλώδης-παροχή-117-εκατ-ευρώ-από-τη-δ/

4) ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με 113.900.000 ευρώ από το ΠΕΠ Αττικής θα πληρωθεί η «ιδιωτική» επένδυση της COSCO https://www.elaliberta.gr/…/5236-αντικαπιταλιστική-ανατροπή…«ιδιωτική»-επένδυση-της-cosco

Αυτά, δεν τα αναφέρει φυσικά η Δούρου στη συνέντευξή της. Δίνει αντίθετα, τα παρακάτω στοιχεία όπως περιγράφονται στο άρθρο:

...επιχειρώντας έναν συνοπτικό απολογισμό του έργου που επιτελέστηκε στη θητεία της η Περιφερειάρχης είπε: «όταν αναλάβουμε υπήρχαν τέσσερις μελέτες αντιπυρικές και 50 εκατομμύρια για 57 αντιπλημμυρικά έργα. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για 168 αντιπλημμυρικά 514 εκατομμυρίων, μιλάμε για 5 εκατομμύρια στο Πυροσβεστικό Σώμα, για 4,5 εκατομμύρια στο Αστεροσκοπείο Αθηνών και στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο για το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης και περιμένουν την έγκριση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας».

"Όλοι για το σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε σύντροφοι" που έλεγε κάποτε από βήματος και ο τέως υπουργός του Πασοκ και ελεγχόμενος για μίζες Γιάννος Παπαντωνίου.



Ρένα Δούρου: Αν χαθεί η Περιφέρεια, αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα σε εκατομμύρια συμπολίτες μας