Όλοι τώρα έξω στη ΓΑΔΑ και στην πορεία που θα ακολουθήσει στα δικαστήρια

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ


Με άγρια βία απάντησαν σήμερα οι δυνάμεις καταστολής κατά των απεργών από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.  Τα ΜΑΤ κακοποίησαν και προσήγαγαν πάνω από 100 απεργούς στη ΓΑΔΑ έξω από την οποία συγκεντρώθηκαν συνδικαλιστές και πλήθος συμπαραστατών.

Άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων.

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ
 
Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα

Το τουρκικό Κοινοβούλιο ενέκρινε πολεμικές επιχειρήσεις στη Συρία



Η Τουρκία συνεχίζει να βομβαρδίζει τη Συρία. Εντωμεταξύ το κοινοβούλιο στην Άγκυρα συγκλήθηκε κεκλεισμένων των θυρών και ενέκρινε την πρόταση του Τούρκου Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που επιτρέπει τουρκικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία για ένα χρόνο, ανέφερε η ιδιωτική τηλεόραση NTV.



Σήμερα το πρωί στην Άγκυρα η αστυνομία διέλυσε με βίαιο τρόπο μια πρώτη συμβολική αυθόρμητη διαδήλωση ορισμένων αριστερών οργανώσεων όταν ξεκινούσαν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του τούρκικου στρατού κατά της Συρίας.Λίγες δεκάδες διαδηλωτών άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του πολέμου Τουρκίας και Συρίας, όπως "Τούρκοι και Σύριοι είναι αδέλφια." Όταν πλησίασαν  την είσοδο του κοινοβουλίου η αστυνομία τους επιτέθηκε, εκδιώκοντας τους διαδηλωτές με κλομπ και δακρυγόνα. Η διαμαρτυρία κατεστάλη την ώρα που οι Τούρκοι  βουλευτές συμμετείχαν σε έκτακτη σύγκλιση της Βουλής για να αποφασίσουν αν θα έδιναν στον στρατό το πράσινο φως να επιχειρήσουν στο έδαφος της Συρίας,το οποίο στην πραγματικότητα είχε ήδη ξεκινήσει από χθες το απόγευμα και συνεχιζόταν  και το πρωί. Σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες - μια στιγμιαία δημοσκόπηση - της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet ,το 62% των πολιτών της χώρας είναι αντίθετο με την ένοπλη επέμβαση, ενώ μόνο το 38% τάσσεται υπέρ.

 

Erdogan's Gets War Powers

/Update/
The neocon Israel mouthpiece and supporter of the Syrian insurgents Michael Weiss just tweeted this:
Important to note: Turkish bill for authorizing force deployment was dated September 20. Erdogan knew trouble lay ahead.