Μητσοτάκη, έφαγες τη σκόνη του





'' Στα όρθια η συνάντηση Ομπάμα με Μητσοτάκη στο Ίδρυμα Νιάρχος. Όλο το παρασκήνιο

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και για δύο λεπτά όπως μαθαίνουμε και στα όρθια, θα συναντηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (16/11) ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Τον αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη σύστησε στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ο πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας στο δείπνο στο προεδρικό, λέγοντας : «Αυτός είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης». 

Μετά τις συστάσεις και τους χαιρετισμούς, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τον Ομπάμα κατ΄ιδίαν συνάντηση η οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έκλεισε να γίνει στο Ίδρυμα Νιάρχος και για δύο λεπτά, στα όρθια. (Έτσι και αλλιώς σε δύο λεπτά δεν προλαβαίνεις θεωρητικά πάντα να καθίσεις!)

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο στο Μαξίμου, καθώς όπως σχολίασε κάποια παλιά επιστροφή: «Αυτό στο χωριό μου το λένε…. ξεροσφύρι! Ένα καραφάκι, στα όρθια και χωρίς μεζέ!...» ''
-----------------------------------------------------------------------------------
Απονη ζωή ΙΙ



''Οι σχέσεις της Ελλάδας με τους δανειστές της είναι πιο εποικοδομητικές από ποτέ και οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα συζητήσουν για την ελάφρυνση χρέους της χώρας στη σύνοδο του επόμενου μήνα, δήλωσε από το Λονδίνο ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

 

«Η νυν ελληνική κυβέρνηση φαίνεται να είναι πολύ δεσμευμένη (committed) και εργάζεται πολύ πιο εποικοδομητικά απ' ό,τι προηγούμενες κυβερνήσεις. Υπάρχει ένας βαθμός αισιοδοξίας», δήλωσε, όπως μεταδίδει το Reuters.''