Οι ΕΔΕ καλύπτουν τα πάντα όταν το ζητούμενο είναι να τα καλύψουν.


Μέρα με τη μέρα έρχονται στο φως νέα στοχεία, μαρτυρίες και βίντεο, που δείχνουν καθαρά πως ο Ζακ Κωστόπουλος μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να προστατευτεί, όπως είχαν δηλώσει αρχικά φίλοι του.

Όχι πως αυτό κάνει το φόνο του λιγότερο ή περισσότερο αποτρόπαιο. Η δολοφονία του ήταν φρικτή και αποτρόπαια, ό,τι και να είχε προηγηθεί..


Ο, παρ' ολίγον θύμα, νεαρός στη Λευκίμμη που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από άνδρες της ΕΛΑΣ, αποτελεί ζωντανή (ευτυχώς) μαρτυρία του πώς εκπαιδεύονται οι άνθρωποι αυτοί να δολοφονούν ανύποπτους πολίτες.

Αν στην περίπτωση Κωστόπουλου συνεχιστεί η προσπάθεια συγκάλυψης που δρομολογήθηκε και δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά τόσο οι ιδιώτες που τον σκότωσαν στο ξύλο άνευ αφορμής, όσο και οι άνδρες της ΕΛΑΣ που τον αποτελείωσαν, τότε θα είναι φανερό πως στη χώρα μας γίνεται κάθε προσπάθεια να νομιμοποιηθεί η βία στην καθημερινή μας ζωή και πως ο ρόλος της αστυνομίας δεν είναι να προστατεύει αλλά να δολοφονεί.

Το να διατηρεί η ΕΛΑΣ στις τάξεις της δολοφόνους καταλύει κάθε έννοια νομιμότητας.

Και μη μου πείτε για την ΕΔΕ που διέταξε η Υπουργός γιατί όλη γνωρίζουμε άριστα πώς οι ΕΔΕ καλύπτουν τα πάντα όταν το ζητούμενο είναι να τα καλύψουν.

Ευτυχώς !

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοτου Τάσου Αναστασίου