ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΛΑΘΩΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΩΝ, ή Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ (Σ-Η-Μ-Ε-Ρ-Α) ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ


(Χειροτερη, σχεδον κι από το να περιμενεις
τον Κουλη να σε «σωσει»…)

Τα καναν χειροτερα κι από το μουνι που τους πεταγε, αλλα το μονο που τους ενδιαφερει είναι να ξαμολήσουν τα ξεφτιλισμενα τρολ τους για να θολώσουν τα νερα και να σωσουν το επικοινωνιακο παιχνιδι….

Εχουμε και λεμε:

1) Η φωτια ξεκινησε από ένα μαντρι στο Νταου Πεντελης, από ανθρώπινο λαθος….Επι τοπου εσπευσαν λιγοι πυροσβεστες μαζι με μερικους ιδιώτες της Πολιτικής Προστασιας…. Φυσικα ο μαλακας που (πιθανώς) πηγε να καψει ξεροχορτα δεν θα αναζητηθει ποτέ καθώς το ευπιστο χαζοπόπολο πρεπει να μεινει με την εντύπωση ότι προκειται για «σχεδιο αποσταθεροποιησης». Ρωσοι ή Τουρκοι πρακτορες και τα σχετικα….

2) Και κει που καιγονταν κατι πουρναρια, ο αερας στροβιλιστηκε και περικυκλωσε οσους την παλευαν….Στην περιπτωση αυτή, επρεπε να βαρεσει συναγερμος και να κληθουν εναερια μεσα (Καναντερ). Από πανω, ακριβώς, πετουσε το ελικοπτερο της Πολιτικής Προστασιας και εβλεπε την κατασταση που ειχε ξεφυγει…Παπάρια μάντολες, αυτοι μαλλον εξυναν τα αχαμνα τους….

3) Εκ των υστερων ξαμολησαν τα συριζόπανα να λένε ότι «δεν μπορούσαν να πεταξουν Καναντερ λογω αέρα και κατοικημενων περιοχων» (Δεν εχει πατο η ξεφτιλα και το συγγνωστό καθεστωτικο ψευδος…) Κι αμα τους αμολήσεις βιντεο από Καναντερ που κλήθηκε ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ και επιχειρουσε πάνω από το φλεγόμενο Ματι, στο κατεβαζουν…..

Υποκριτές

Η υποκρισία με τα αυθαίρετα από την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια πρέπει να σταματήσει. Σχεδόν όλες οι μελέτες που έχουν ψηφίσει για τα έργα στα ρέματα παίρνουν ως δεδομένο την υπάρχουσα κατάσταση. Δηλαδή νομιμοποιούν όλες τις παλιές αυθαιρεσίες.

Το αίμα των νεκρών ανθρώπων δεν το ξεπλένουν από τα χέρια σας τα χαρτιά των ανακοινώσεων σας.

Άχρηστοι και υποκριτές.

Για την τιμή της κατακα(η)μένης της αλήθειας


Χτες τα κοιτάζαμε στο γραφείο, αναζητώντας τα εκχερσωμένα δάση από τους άτιμους τους καταπατητές. Και τι να δούμε; Καλλιέργειες, χωράφια, αγροί. Το Μάτι, σε απόσπασμα ορθοφωτοχάρτη του 1945. Από το σχήμα των λαχιδίων, μπορεί να πρόκειται και για διανομές από την μεσοπολεμική περίοδο ή και παλιότερα.

Ούτε δάσος, ούτε πεύκα. 


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Τελικά έχεις πλάκα.



Τίποτε δεν μπορεί να σε βγάλει από τις ψευδαισθήσεις σου έστω κι αν η πραγματικότητα, σου ρίχνει σφαλιάρες. Σε έμαθαν να ζεις για να πληρώνεις τα χρέη τους, σε έπεισαν ότι μαζί τα φάγατε, σου είπαν ότι αυτοί ξέρουν τον μόνο δρόμο για το ξέφωτο αλλά σε καίνε, σε πνίγουν…

Εσύ όμως εκεί… Στοιχισμένος πίσω από τους επαγγελματίες σημαιοφόρους και στρατηγούς σου οι οποίοι δίνουν την αδιάκοπη μάχη για την κατάληψη του μπουρδέλου. Νομίζεις ότι αν οι δικοί σου πετύχουν στο ρεσάλτο θα σε φροντίσουν, θα σου φτειάξουν δρόμους, πλατείες αντιπλημμυρικά αντιπυρικά και ενδεχομένως, αυτή είναι η βαθύτερη προσμονή σου, θα σε ταΐσουν με χρυσά κουτάλια.

Αυτοί δεν δικαιούνται να κάνουν κριτική


''Την αυθαίρετη δόμηση δικαιούνται να την αναφέρουν ως αιτία της καταστροφής μόνο όσοι δεν είχαν και δεν έχουν πολιτικές θέσεις ευθύνης. 
Οι αυθαιρεσίες δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση δικαιολογία για τους αρμόδιους, αλλά αιτία παραίτησης τους και επανασχεδιασμού του χώρου σε νέα βάση''


Επίσης : '' Μάτι Αττικής


Εκατοντάδες μέτρα δρόμων που χωράνε μετά βίας 2 αμάξια (μόνο αν σταματήσει το ένα). Δεκάδες σπίτια με πρόσωπο σε αυτούς και κολλητά μεταξύ τους με περιφράξεις. Παντού Πεύκα. Αριστερά να έρχεται η φλόγα και δεξιά να υπάρχουν ή αδιέξοδα ή συνωστισμός. Αυτά όμως αφού έφτασε η φωτιά εκεί.

Πριν φτάσει εκεί όμως υπάρχουν μερικά ερωτήματα:

- Ποια πυροφυλάκεια λειτουργούν σε 24ωρη βάση στην περιοχή;
- Ποια πυρασφάλεια υπάρχει από μεριάς Δήμων;
- Πόσους εποχικούς εργαζόμενους και εθελοντές έχουν οι Δήμοι της περιοχής για πυρασφάλειες;
- Ποιο ήταν το σχέδιο της Πολιτικής Προστασίας για την περιοχή;
- Ποιο ήταν το σχέδιο της Περιφέρειας για την περιοχή;

Όχι μετά το ξέσπασμα της φωτιάς. Πριν.

Είστε άχρηστοι και επικίνδυνοι.

ΥΓ1: Αν πιάσει μια φωτιά στον Υμηττό, ειδικά στην Βούλα που τους βλέπω εγώ ο ίδιος όποτε πάω, θα υπάρχουν εκεί οχήματα και κόσμος στο 5λεπτο.

ΥΓ2: Την ώρα της φωτιάς τα καράβια στο λιμάνι της Ραφήνας ξεφόρτωναν κόσμο. ''



Μάσα ,καρέκλα κ φτηνοκουτσαβακισμός του κώλου


 Φωτογραφία της Μαρια Αφοξενιδου.Φωτογραφία της Μαρια Αφοξενιδου.
Φωτογραφία της Μαρια Αφοξενιδου.
Φωτογραφία της Μαρια Αφοξενιδου.

 Φωτογραφία της Μαρια Αφοξενιδου.
 Φωτογραφία της Μαρια Αφοξενιδου.
 Φωτογραφία της Μαρια Αφοξενιδου.


 Φωτογραφία της Μαρια Αφοξενιδου.
#Το_πολεοδομικό_σχέδιο_στο_Κόκκινο_Λιμανάκι
#υπογράφηκε_από_αυτή_την_κυβέρνηση! #Η_πολιτική_σπέκουλα_που_επιχείρησε__
#ο_Πάνος_Καμμένος_το_πρωί_της_Πέμπτης_στον_τόπο
#της_τραγωδίας_επιρρίπτοντας_στους_πολίτες_ευθύνες_για
#την_άναρχη_δόμηση_στο_Μάτι_και_αφήνοντας_να_εννοηθεί
#ότι_εξαιτίας_αυτής_κάηκαν_επιστρέφει_ως_μπούμερανγκ
#τόσο_ο_ίδιος_όσο_και_άλλακυβερνητικά_στελέχη_όπως_ο_Χρήστος_Σπίρτζης_και_ο_Νίκος_Τόσκας_φαίνεται_ότι
#αγνοούσαν_πως_το_πολεοδομικό_σχέδιο_στην_περιοχή

#Κόκκινο_Λιμανάκι_φέρει_την_υπογραφή_του_υπουργού

#της_δικής_τους_κυβέρνησης_όταν_προχωρούσαν
#σε_καταγγελίες_περί_αυθαιρέτων_Σταθάκης_ως_υπουργός
#Περιβάλλοντος_έχει_υπογράψει_το_πολεοδομικό_σχέδιο
#της_περιοχής_που_κάηκε_στις_24_Μαρτίου_2017. 

Γνώριζε επομένως η κυβέρνηση τι είχε συμβεί στην περιοχή, την πολεοδομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Και γνώριζε και είχε εγκρίνει αυτή την κατάσταση για την οποία σήμερα κατηγορεί τους κατοίκους και επιχειρεί να αποσείσει από πάνω της τις ευθύνες.(bankwars.gr)

##ΥΓ...ψαχνουν αλλα δεν εχουν βρει κανα λαθος που να χουν κανει...δεν εχουν βρει ουτε μια συγγνωμη, ουτε συλλυπητηρια....ψαχνοντας βρηκαν τσαμπουκα,απειλες κ κουραγιο να περασουν αυξησεις για τα δικα τους παιδγια..ε , κ σε λιγο θα απαιτησουν αποζημιωσεις οι οικογενειες των 84 θυματων των αγνοουμενων κ ολης της περιοχης για ηθικη βλαβη κ για ψυχικη οδυνη..