Και για να μην ξεχνιόμαστε με την κυβερνητική αλητεία και τους ακαταδίωκτους «δολοφόνους με άσπρες μπλούζες»

 Όθων Κουμαρέλλας

Και για να μην ξεχνιόμαστε με την κυβερνητική αλητεία και τους ακαταδίωκτους «δολοφόνους με άσπρες μπλούζες», χθες Πρωτομαγιά ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΕΟΔΥ fifty-fifty αριθμός διασωληνωμένων μεταξύ πλήρως εμβολιασμένων (τρεις δόσεις) και ανεμβολίαστων, ή μερικώς εμβολιασμένων.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν 120 διασωληνωμένοι που θεωρούνται ανεμβολίαστοι, ή μερικώς εμβολιασμένοι και 118 πλήρως εμβολιασμένοι.

Στην πραγματικότητα και με βάση τα στοιχεία από άλλες χώρες, όπως το Ην. Βασίλειο, οι πλήρως εμβολιασμένοι πρέπει να ξεπερνούν το 75% του συνόλου.

Παρ’ όλα αυτά, αποδεχόμενοι τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τους διασωληνωμένους, σε συνδυασμό με την πληθώρα περιστατικών αιφνίδιων θανάτων εμβολιασμένων, καθώς και του εξαιρετικά μεγάλου αριθμού άλλων σοβαρών παρενεργειών των εμβολίων που σταδιακά έρχονται στο φως. Αλλά και την παραίτηση των εταιρειών από την διαδικασία τελικής αδειοδότησης των εμβολίων, αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος την τεράστια κομπίνα που στήθηκε με πρόσχημα την πανδημία σε βάρος της δημόσιας υγείας και της ίδιας της ζωής των πολιτών.

Μια κομπίνα -για την Ελλάδα μόνον- πολλών δεκάδων (αν όχι εκατοντάδων) εκατομμυρίων ευρώ που ενθυλάκωσαν οι γνωστοί σε όλους μας «ακαταδίωκτοι» ειδικοί που αριστεύουν στον τσαρλατανισμό και κερδοσκοπούν με αυτόν, υπό την προστασία της εταιρείας δολοφόνων που παριστάνει την πολιτική ηγεσία του τόπου, φερέφωνο ξένων, και που οδηγεί τη χώρα και την κοινωνία στην ολοκληρωτική καταστροφή.

[----->]