Η επιχείρηση αντιστροφής του κλίματος και αποφυλάκισης του κατηγορούμενου παιδοβιαστή έχει μπει σε εφαρμογή.

 


Απ' τη στιγμή που ανέλαβε ο γνωστός μεγαλοδικηγόρος την υπόθεση Λιγνάδη, η επιχείρηση αντιστροφής του κλίματος και αποφυλάκισης του κατηγορούμενου παιδοβιαστή έχει μπει σε εφαρμογή.

Πρώτα οι δηλώσεις περί εμπλοκής επιχειρηματικών συμφερόντων που θέλουν τον Λιγνάδη φυλακή. Κάποιοι επιχειρηματίες το θέλουν αυτό, όχι οι αμέτρητοι καταγγέλοντες, τα θύματά του...

Έπειτα, κάποια mail στο Αρσάκειο από πρωτοβουλία θιγμένων φίλων του σχολείου που ουσιαστικά μιλούσαν για "λάσπη" και στόχο είχαν τη δημιουργία πίεσης για τη δημοσίευση κειμένου που ουσιαστικά θα λειτουργούσε ενισχυτικά στις αιτιάσεις Λιγνάδη. Ευτυχώς το mail αποκαλύφθηκε από την ΟΙΕΛΕ: https://www.facebook.com/.../a.111259357.../253800116248751/

Τώρα κάποια περίεργα πρωτοσέλιδα που μιλούν για φόβους για αυτοκτονία Λιγνάδη και αναπαράγονται από πληθώρα ιστοτόπων.

Το απόστημα είναι βαθύ και βρώμικο. Υπάρχουν πολλαπλά συμφέροντα που επιθυμούν την συγκάλυψη ή το σταμάτημα της υπόθεσης εδώ, στον έναν.

Είναι χρέος των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης, κάθε τίμιου δημοσιογράφου και των πολιτών να κρατήσουμε την αλήθεια ζωντανή, να βαθύνουν και να απλωθούν οι αποκαλύψεις, να αποδοθεί δικαιοσύνη!

Δεν θα επιτρέψουμε να ξαναδούμε τις γνωστές πρακτικές απαλλαγής, αθώωσης ή "χαδιών" σε βιαστές, κακοποιητές και παιδοβιαστές!

#ΜένουμεΕνεργοί #WeSpeakNow 

[---->]