"Οπλα με άδειες για «κυνήγι» και αστυνόμοι με παράξενες αποθήκες"




Eurokinissi
Η Ολομέλεια του Εφετείου ανέθεσε χτες, στις δύο εφέτες ανακρίτριες, Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, τη συνέχιση της έρευνας και την ανάκριση για τη Χρυσή Αυγή. Ολες οι δικογραφίες, όπως της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, της δολοφονικής επίθεσης στο Πέραμα κατά των μελών και στελεχών του ΚΚΕ, επιθέσεις εναντίον μεταναστών, τις οποίες έχει συμπεριλάβει το πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, περνούν στα χέρια των δύο εφετών.Παράλληλα, σε εξέλιξη ήταν μέχρι αργά χτες το βράδυ έρευνα της «αντιτρομοκρατικής» σε ίδρυμα που εμφανίζεται ως «μουσείο όπλων» και ανήκει σε φυγόδικο επιχειρηματία στο Κορωπί. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί κοντέινερ με όπλα και εξαρτήματα. Τα κοντέινερ ανοίγουν με ειδικά κομπιούτερ τα οποία εντοπίστηκαν στη βίλα του επιχειρηματία στη Βούλα. Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής εάν τα όπλα έχουν νόμιμα παραστατικά ή όχι.

Όποια πέτρα σκανδάλου κι αν σηκώσεις.. από κάτω ο συνέταιρος του Θέμου, Αναστάσιος Πάλλης



Σηκώνοντας πέτρες: από τα σκάνδαλα της Μονής Βατοπεδίου και της Μονής Τοπλού, μέχρι την «απάτη των dialers», τη χρηματοδότηση των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής και την παράνομη διακίνηση όπλων, όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις από κάτω τον φυγόδικο χιτλερικό Αναστάσιο Πάλλη.
Τα μαφιόζικα έργα και οι ναζιστικές ημέρες του Αναστάσιου Πάλλη, συνιδιοκτήτη της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” και συνεργάτη του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη ήταν – απ' ότι φαίνεται -  γνωστά για τους μυημένους αλλά και τις κρατικές αρχές. Ήταν μάλλον και εκείνο το μαχαίρι που δεν έφθανε ποτέ στο κόκκαλο κατά τη διαλεύκανση των σκανδάλων της τελευταίας 15ετίας, αφήνοντας τον Πάλλη να σουλατσάρει στη χώρα ως απόλυτος άρχων του υποκόσμου.
Διαβάστε ένα χρονικό που περιγράφει τον ρόλο του Πάλλη σε διάφορα “σκάνδαλα από τα παλιά” (πληροφορίες από δημοσίευμα της εφημερίδας “Ποντίκι” με ημερομηνία 23.10.2008)

Mε διεθνή πλοκάμια η “εγκληματική οργάνωση” των Σκουριών


vasilinos.wordpress.com

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 9 Ιουλίου 2007 έλαβε ανώνυμη καταγγελία κατά της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε., κατόπιν τούτου η Επιτροπή στις 10 Δεκεμβρίου 2008 κίνησε επίσημη διαδικασία έρευνας. Η απόφαση κίνησης της διαδικασίας δημοσιοποιήθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 10 Μαρτίου 2009.
Στις 6 Απριλίου 2009 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έλαβε έναν φάκελο από “τον αρχηγό της δομημένης εγκληματικής οργάνωσης” που δρα στη Β. Χαλκιδική, τον Πρόεδρο του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων κ. Παπαγεωργίου Απόστολο. Μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον “αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης”. Πιθανολογείται σοβαρά “κατόπιν άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου” ότι και την ανώνυμη καταγγελία το 2008 την είχε καταθέσει ο “αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης κ. Παπαγεωργίου”.
Στις 23-2-2011 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέδωσε την τελική της απόφαση Ε(2011)1006 σχετικά με την κρατική ενίσχυση που εφάρμοσε η Ελλάδα υπέρ της Ελληνικός Χρυσός (υπόθεση C 48/2008, πρώην ΝΝ 61/2008), καλώντας το υπό πτώχευση Ελληνικό Δημόσιο να ανακτήσει από την εταιρεία το ποσό των 15,34 εκατ. ευρώ νομιμοτόκως.
Το Ελληνικό Δημόσιο που κόβει τα επιδόματα των αναπήρων, που περικόπτει τις συντάξεις, που απολύει τους εργαζομένους, που κατάσχει περιουσίες φτωχών …που ….που …που βάζει χαράτσια τους φτωχούς, εισητήριο στο επισκεπτήριο του νοσοκομείου… καταστεναχωρέθηκε από την απόφαση κατά του Μπόμπολα και της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. (που της είχε χαρίσει την αμύθητη ορυκτή χρυσή περιουσία της ) και αποφάσισε τον Απρίλιο του 2011 να ασκήσει προσφυγή ακυρώσεως ενώπιον του Γενικού Δικαστηρίου κατά της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.