Τελικά είναι και ζήτημα Ανθρωπιάς απέναντι στην κτηνωδία...


Aν ο Κυμπουρόπουλος κατέβαινε στις ευρω -εκλογές με τους ζαίους και δεχόταν τέτοια αλήτικη στοχοποίηση από στέλεχος πρωτοκλασάτο άλλου κόμματος, οι μπαναστάτες του κώλου και όλα τα αποβράσματα ζαίοι που σήμερα τον σκυλεύουν θα είχαν βγει στα κάγκελα..

Τώρα άρχισαν τα 'ναι μεν αλλά.. , όπως βέβαια και διάφοροι αναχωματίες, στην καλύτερη των περιπτώσεων ,κράτησαν ίσες αποστάσεις.... Ξεφτίλες όσο δεν πάει..

Υπ' οψιν ο Κυμπουρόπουλος ακόμα παραμένει ένας απλός πολίτης, γιατί δεν έχει εκλεγεί κάπου, ενώ ο φασίστας που τον στοχοποίησε καλύπτεται για εκατοστή φορά πίσω από την βουλευτική του ασυλία..

Επίσης μπορούν να μας πουν με στοιχεία οι 'μπαναστάτες' και οι ισαποστασάκηδες, ποια είναι η κοινωνική πολιτική του μορφώματος ,μιας και κυβερνά περισσότερο από οιονδήποτε άλλο, στην '΄μνημονική περίοδο ' κι έχει ισοπεδώσει τα πάντα...σε κάθε τομέα ή θα συνεχίσουν να πιπιλάνε την Μονταζιέρα Μαξίμου ' ερμηνεύοντας ' όπως τους βολεύει όσα λίγα έγραψε ο Κυμπουρόπουλος για να δεχτεί τέτοια αλήτικη και κακοήθη στοχοποίηση.

Ενδεικτικό είναι ότι στην Ελλάδα το ποσοστό εργασίας των ατόμων με αναπηρία στις ηλικίες μεταξύ 24 - 60 ετών αυτή στιγμή είναι στο 27% έναντι των υπολοίπων που είναι 54% και είναι το χαμηλότερο στην Ευρώπη...Και αυτό είναι επίσης αποτέλεσμα της εξοντωτικής κοινωνικής πολιτικής του μορφώματος
Μπορούν να μας πουν αν τα ΚΕΠΑ κόβουν συνεχώς με εντολές για να γίνεται 'οικονομία' και δεν παίρνουν επιδόματα άνθρωποι που τα δικαιούνται σαφώς?.

Επίσης γνωρίζουν εκείνοι που είχαν το απύθμενο θράσος να επιτεθούν εμετικά σε έναν άνθρωπο με 'ειδικές ανάγκες'' πως δεν πρόκειται περί' ευεργετήματος' μια μη μόνιμη και προσωποπαγής θέση σε δουλειά ,αλλά αντιθέτως είναι κατοχυρωμένο Συνταγματικό δικαιώματος οποίο μάλιστα έχει επεκταθεί από την αναθεώρηση του 2001 ,τότε που αντικαταστάθηκε κιόλας η φράση 'άτομα με ειδικές ανάγκες' , σε 'άτομα με αναπηρίες' και γράφεται σαφώς ότι :''. Στην παρ. 6 (η οποία προστέθηκε στο Άρθρο 21 στην συνταγματική αναθεώρηση του 2001) αναφέρεται: «Τα άτομα με αναπηρίες έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν μέτρων που εξασφαλίζουν την αυτονομία, την επαγγελματική ένταξη και τη συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας».
Κι εκείνη η συνταγματική αναθεώρηση του 'αστικού κράτους ' ήταν πάντως...

Όχι δηλαδή πως περιμέναμε από ξεφτιλισμένους ,να έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται .

Η μόνη απλή πολιτική ερώτηση προς τον Κυμπουρόπουλο, όπως και προς κάθε υποψήφιο ΑΜΕΑ που κατεβαίνει με άλλο αστικό κόμμα ,είναι αν πιστεύει πως ένα κόμμα σαν την Ν.Δ. μπορεί να εφαρμόσει την κοινωνική πολιτική που φαντάζεται ο ίδιος για τους ΑΜΕΑ..

Ακριβώς η ίδια ερώτηση όμως θα πρέπει να απευθυνθεί και στους ΑΜΕΑ εκείνους που κατεβαίνουν με τους Ζαίους και μάλιστα μετά από 4 χρόνια άθλιας ταξικής κοινωνικής πολιτικής.. με ΑΥΣΤΗΡΑ πάλι πολιτικό τρόπο..

Πάντως από εκείνους που υπερασπίστηκαν τον Κυμπουρόπουλο, ούτε ένας δεν κατέφυγε και ευτυχώς και ΟΛΟΣΩΣΤΑ σε στοχοποίηση υποψήφιου ΑΜΕΑ άλλου πολιτικού κόμματος..
Αντίθετα με τα αναχώματα και τους οπαδούς του μορφώματος και όχι μόνο, που κατέφυγαν ακόμα και σε φασιστικές επιθέσεις του τύπου 'Περιφερόμενο τσίρκο'...

Η φρίκη τελικά διαπερνά οριζόντια την κοινωνία μετά από τόσα χροιά ισοπέδωσης..

Τέλος όλοι οι εξυπνάκηδες ας πάνε να διαβάσουν τι σημαίνει 'Νωτιαία Μυική Ατροφία' ,τι επιπτώσεις και μεγάλες δυσκολίες προκαλεί σε έναν άνθρωπο και τι αγώνας χρειάζεται και για να επιβιώσει αξιοπρεπώς ,άλλα και να προσπαθήσει να είναι και παραγωγικός...

Αλλά από άθλιους που σκύλευαν θύματα στο Μάτι ,που έλεγαν τα φασιστικά ' Στο Μάτι ψήφιζαν δεξιά ,καλά να πάθουν'' δηλαδή μια ολοκληρωτική φασιστική αντίληψη ,που θεωρεί πως αν ένας απλός πολίτης είναι δεξιός και καεί, δεν τρέχει τίποτα, δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο.

Ναι τελικά είναι και ζήτημα Ανθρωπιάς απέναντι στην κτηνωδία...


[---->]

Η "μουσική ενώνει τους λαούς"


""κυρία""Κατερίνα Ντούσκα ,εσύ θα πας στο Ισραήλ για να τραγουδήσεις γι αυτούς που κρατάνε τα όπλα και όχι γι αυτούς τους αλυσοδεμένους και πεταμένους κάτω ...Εσύ θα πας να τραγουδήσεις γι αυτούς τους στρατιώτες που συλλαμβάνουν μικρά παιδιά ..παιδιά των σχολείων, και όχι για το αλυσοδεμένο παιδί ...Και έρχεσαι να μας πεις ότι η "μουσική ενώνει τους λαούς" ...εσύ κοίτα στον καθρέπτη και ρώτα τον εαυτό σου : υπάρχει κάτι που ενώνει αυτούς που είναι αλυσοδεμένους με αυτούς που κρατάνε τα όπλα;; ...υπάρχει κάτι που ενώνει το παιδί αυτό με τους στρατιώτες που τον συλλαμβάνουν;; ...αν ήταν παιδί σου ή αδελφός σου ή γιος μια φίλης σου ..θα πίστευες ότι υπάρχει κάτι που τους ""ενώνει" ;;;;;;;;;;;


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

[---->]