Απίστευτο : ''ζαρντινιέρες'' και επί Τσίπρα;

 
 Πηγή: City Plaza

Να φοβάται το θεριό και οι υποτακτικοί...


 Φωτογραφία του χρήστη Επιτροπή ΑΓΩΝΑ Πολιτών Βόλου.


Ευχαριστούμε την υπέροχη τσιμεντοβιομηχανία μας για τη θεσπέσια μυρωδιά καμένου πλαστικού που μύριζε η πόλη μας για άλλο ένα πρωινό σήμερα 29-7-2018.
 

Να ευχαριστήσουμε και όλους τους δημοσιογραφίσκους που την καλύπτουν και τους πολιτικούς που εξυπηρετούν τα συμφέροντά της. Όταν ο καρκίνος και το αυτοάνοσο θα χτυπήσουν την πόρτα θα είναι αργά.

Οι πολίτες δεν το βάζουμε κάτω. Είμαστε σε επιφυλακή. Από το φθινόπωρο έρχονται οι μεγάλες μάχες για την υγεία μας.


Να φοβάται το θεριό και οι υποτακτικοί... 

[--->]

Τακτοποίηση και πάνω στο κύμα



Μετά τις προσπάθειες για την τακτοποίηση των αυθαίρετων δασικών οικισμών, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προσανατολίζεται και στη νομιμοποίηση παράνομων κτισμάτων σε αιγιαλό και παραλία.

 Σύμφωνα με το υπό επεξεργασία σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών, η σύνταξη του οποίου βρίσκεται στην τελική ευθεία, δίνεται δυνατότητα για τακτοποίηση αυθαιρέτων ιδιωτών (έχουν προηγηθεί ρυθμίσεις για ιδιοκτησίες του δημόσιου ή του ευρύτερου δημόσιου τομέα) πάνω στο... κύμα. Ειδικότερα, για τη διατήρηση ή μη αυθαιρέτων που έχουν κατασκευαστεί από ιδιώτες, στους οποίους έχει παραχωρηθεί η χρήση αιγιαλού ή παραλίας, θα αποφασίζει ο υπουργός Οικονομικών. 

Μάλιστα, το ίδιο προβλέπεται και για παράνομα κτίσματα που έχουν κατασκευάσει ιδιώτες που εκμεταλλεύονται παραλία ή αιγιαλό χωρίς καμία άδεια, αρκεί να προηγηθεί διακανονισμός για την αποζημίωση με την κτηματική υπηρεσία και να είναι στατικά επαρκές.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ακόμη παραμένει σε εκκρεμότητα η χάραξη του αιγιαλού. Σήμερα μόνο το 20% αποσπασματικών τμημάτων του αιγιαλού είναι οριοθετημένο, αν και η «Προκαταρκτική Οριογραμμή του Αιγιαλού» είχε ολοκληρωθεί το 2008. Η αποτύπωση της ακτογραμμής και η κύρωσή της έχει πλέον μετατεθεί από το υπουργείο Οικονομικών για τα τέλη του 2018.

ΠΗΓΗ : Τράτσα Μάχη : Νομιμοποίηση (υπό όρους) αυθαιρέτων σε δάση και αιγιαλό

Ελεύθερη από τις ισραηλινές φυλακές η Aχέντ Ταμίμι


 Φωτογραφία του χρήστη Women For Palestine.

Ελεύθερη από τις ισραηλινές φυλακές η 17χρονη Παλαιστίνια ακτιβίστρια Aχέντ Ταμίμι και η μητέρα της 

Στις 20 Δεκεμβρίου του  2017 η Αχέντ Ταμίμι είχε συλληφθεί και καταδικαστεί από ισραηλινό δικαστήριο σε οχτώ μήνες φυλακή επειδή είχε χαστουκίσει και στη συνέχεια έσπρωχνε και κλωτσούσε στρατιώτη των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής ο οποίος μία ώρα νωρίτερα είχε πυροβολήσει με πλαστική σφαίρα τον ξάδελφο της Μοχάμεντ Ταμίμι. 

ΠΗΓΗ : Women For Palestine

Σταθάκης ο τυπικός


 Διαμαρτύρεται ο Σταθάκης

Γ. Σταθάκης: Δυστυχώς για τους συκοφάντες η περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι δεν πολεοδομήθηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Το ΠΔ που φέρει την υπογραφή μου (24-3-17, ΦΕΚ ΑΑΠ/63) εγκρίνει την ένταξη στο πολεοδομικό σχέδιο αποκλειστικά αυτών των δύο οικοδομικών 
τετραγώνων, στο πλαίσιο της γνωμοδότησης του ΣτΕ.

 Φωτογραφία της Elena Rogou.

 Φωτογραφία της Elena Rogou.

 
Το σωστό λοιπόν είναι : Εγώ  ολοκλήρωσα τη «δουλειά»