CNN : Οι ΗΠΑ γνώριζαν τα σχέδια δολοφονίας του πρόεδρου Μαδούρο


Inchiesta CNN sull'attentato contro Maduro: gli USA erano a conoscenza dei piani per uccidere il presidente. Smentite le menzogne mainstream
Αύγουστος 2018, Καράκας, πρωτεύουσα της Βενεζουέλας. Ο Πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο πραγματοποιούσε ομιλία με την ευκαιρία μιας στρατιωτικής παρέλασης. Ο ηγέτης της Βενεζουέλας ξαφνικά, σταματά και κοιτάζει προς τον ουρανό. Εκείνη τη στιγμή ακούγονται εκρήξεις. Ο Μαδούρο συνεχίζει την ομιλία του, αλλά διακόπτεται από τις δυνάμεις ασφαλείας της Βενεζουέλας που τον προστατεύουν και τον απομακρύνουν σε ασφαλές μέρος.

Ο αμερικανικός τηλεοπτικός σταθμός CNN en Español ,σήμερα, αναγνωρίζει, μετά από έρευνα , ότι κατά του πρόεδρου της της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο έγινε απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης στις 4 του περασμένου Αύγουστου, στη Λεωφόρο Μπολιβάρ του Καράκας, στην οποία χρησιμοποιήθηκαν δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη (δρόνοι) φορτωμένα με ισχυρά εκρηκτικά C-4, τα οποία εξουδετερώθηκαν χάρη στις δυνάμεις ασφαλείας της Βενεζουέλας με αναστολείς τηλεφωνικών σημάτων. 


              Το βίντεο δείχνει την προετοιμασία της απόπειρας δολοφονίας του Μαδούρο

Οι έρευνες που διεξήγαγαν οι δυνάμεις ασφαλείας της Βενεζουέλας για τον εντοπισμό και την καταγραφή όλων των φυσικών αυτουργών και των υποκινητών της επίθεσης που είχε ως στόχο την φυσική εξόντωση του προέδρου Nicolas Maduro μαζί με όλους τους βασικούς ηγέτες της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, έδειξαν από την αρχή την Κολομβία. Οι φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης οργάνωσαν τα πάντα στη γειτονική χώρα με την υποστήριξη κάποιων εκπρόσωπων της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, όπως ο Julio Borges και ο Juan Requesens, πηγαινοερχόντουσαν μεταξύ Βενεζουέλας και Κολομβίας.

Το CNN έχει συγκεντρώσει τις δηλώσεις ενός ατόμου που συμμετείχε στην αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας. Ο άνδρας επιβεβαιώνει ότι η επίθεση οργανώθηκε σε ένα αγρόκτημα στην Κολομβία και αποκαλύπτει ότι είχε πραγματοποιήσει τρεις συναντήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ μετά την τρομοκρατική επίθεση. Εκτός από την ομολογία του, το CNN δείχνει ανέκδοτα βίντεο, που τα παρείχε ο ερωτώμενος τρομοκράτης, σχετικά με την εκπαίδευσή του στα μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε ένα αγρόκτημα στις κολομβιανές πεδιάδες κάτι που συμπίπτει με τις καταγγελίες του Προέδρου Μαδούρο .


Η επιβεβαίωση της τρομοκρατικής επίθεσης από το ρεπορτάζ που πραγματοποίησε το CNN, το οποίο δεν μπορεί να θεωρηθεί φιλικά προσκείμενο  στη Βενεζουέλα και τη Βολιβαριανή Επανάσταση, στριμώχνουν όλους όσους προσπάθησαν να συσκοτίσουν την κατάσταση μιλώντας για απόπειρα δολοφονίας που οργάνωσε και σχεδίασε η ηγεσία της Βενεζουέλας προκειμένου να προχωρήσει στην καταστολή της αντιπολίτευσης.




[--->]

Αυτογελοιοποιούνται

 Î¼Î¬Ï‡ÎµÏ‚

Αποκαλυπτικά τα όσα είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Μη διστάζοντας να διαστρεβλώσει και τα πραγματικά γεγονότα που καθόρισαν τον επαίσχυντο μνημονιακό συμβιβασμό του 2015 και την πλήρη υποταγή στις απαιτήσεις των ιμπεριαλιστικών κέντρων.

“Το 2015 ξεκινήσαμε με την άποψη ότι θα καταφέρναμε μια καλύτερη συμφωνία για το χρέος, αλλά ηττηθήκαμε”, είπε ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στη Σχολή Διεθνών Θεμάτων στο Παρίσι.

Για να τεκμηριώσει τα όσα ισχυρίστηκε, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε σχέδιο του Σόιμπλε για Grexit. Εμφανίζοντας ως πραγματική απειλή την ολοφάνερη μπλόφα του βασικού εκπροσώπου της γερμανικής οικονομικής πολιτικής, που, βέβαια, το μόνο που δεν ήθελε ήταν η αποσταθεροποίηση της Ευρωζώνης, γνωρίζοντας πως ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδας θα είχε αλυσιδωτές ανεξέλεγκτες συνέπειες για τη συνολική συνοχή όχι μόνο της Ευρωζώνης αλλά και της Ε.Ε.

Δικαιολογεί, έτσι, την εγκατάλειψη ενός ισχυρού όπλου της Ελλάδας, που υπό την απειλή της εξόδου από το ευρώ μπορούσε να ασκήσει αποτελεσματικές πιέσεις, χωρίς να μπλοφάρει.

Και το κάνει για να δικαιολογήσει, στη συνέχεια, το “ηττηθήκαμε”. Σε μια μάχη που δεν δόθηκε, αλλά το πεδίο διεξαγωγής της εγκαταλείφθηκε άτακτα, τότε ακριβώς που η μεγάλη πλειονότητα του ελληνικού λαού διακήρυξε έμπρακτα, με το ιστορικό ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, την πρόθεσή του να στηρίξει κάθε κίνηση απεμπλοκής από τα μνημονιακά δεσμά. Ακόμη και με ρήξεις με τις δυνάμεις εκείνες που αντιστρατεύονταν αυτό το ΟΧΙ, όσο ισχυρές κι αν ήταν.

Αυτή τη λαϊκή αποφασιστικότητα πρόδωσε το καλοκαίρι του 2015 ο Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο του. Και στη βάση αυτής της προδοσίας κινήθηκε όλα αυτά τα χρόνια ως υπουργός Οικονομικών ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Που για να δικαιολογήσει την προδοσία, δεν διστάζει ακόμη και μπροστά στον κίνδυνο της αυτογελοιοποίησης.


Βουλγαρία,το νέο πεδίο μάχης του Νέου Ψυχρού Πολέμου



Αρθρο  τον Andrew Korybko στο  Oriental Review,

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Μεντβέντεφ την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκε τη Βουλγαρία

Η επίσκεψη του Ρώσου πρωθυπουργού είχε σαν σκοπό να διερευνήσει τη δυνατότητα επέκτασης του αγωγού φυσικού αερίου TurkStream στη βαλκανική χώρα και από εκεί στη Σερβία και την κεντρική Ευρώπη, κάτι που εξαρτάται από τη Σόφια εξασφαλίζοντας σταθερές νομικές εγγυήσεις από τις Βρυξέλλες προκειμένου να αποφύγει μια επανάληψη του φιάσκου του αγωγού South Stream.

Ο χρόνος επίσκεψης του Μεντβέντεφ συνέπεσε με τον εορτασμό της ημέρας απελευθέρωσης της Βουλγαρίας όπου στον αγώνα για την απελευθέρωσή της από τον Οθωμανικό ζυγό μνημονεύεται και η βοήθεια της Ρωσίας. Οι δεσμοί μεταξύ των δύο σλαβικών χωρών ήταν παραδοσιακά στενοί, αν και δεν έλειψαν τα μεταξύ τους προβλήματα, κυρίως κατά τη διάρκεια των δύο παγκόσμιων πολέμων όταν βρέθηκαν σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Βέβαια, η πολυπλοκότητα των σχέσεων Ρωσίας-Βουλγαρίας εξηγεί γιατί είναι πολύ πιο πιθανό να μείνει στα λόγια παρά να γίνει πράξη η επέκταση του αγωγού TurkStream στη Βουλγαρία, ιδιαίτερα λόγω των  συνθηκών που επικρατούν στο βαλκανικό κράτος το οποίο μεταβάλλεται σε ένα κοινό προτεκτοράτο των ΗΠΑ και της ΕΕ όπου όλα λειτουργούν όπως σε ένα υποτελή τους . Η ΕΕ προφανώς χρειάζεται την ενέργεια, και ενώ θα προτιμούσε να διαφοροποιηθεί περισσότερο από τον Ρώσο προμηθευτή της για πολιτικούς λόγους ή τουλάχιστον να διατηρηθεί η διέλευση του φυσικού αερίου μέσω της Ουκρανίας, ίσως αποδεχτεί  την κατασκευή του TurkStream  αφού δεν έχει άλλες ρεαλιστικές επιλογές. Ωστόσο, ο Αμερικανός σύμμαχος της Βουλγαρίας είναι κάθετα αντίθετος με αυτό, δεδομένου ότι θέλει να πουλήσει το πιο ακριβό Υγροποιημένο φυσικό αέριο στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο.

Μπορούμε ,λοιπόν, να πούμε ότι στη Βουλγαρία ήδη διεξάγεται ένας  αγώνας για επιρροή.

Η ΕΕ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το οικονομικό και θεσμικό της βάρος στη χώρα προκειμένου να προωθήσει την επέκταση του TurkStream, από την Τουρκία στην "Ηπειρωτική Ευρώπη", ενώ οι ΗΠΑ θα βασιστούν στη στρατιωτική επιρροή τους μέσω του ΝΑΤΟ και των κυβερνήσεων που ελέγχουν για να την εμποδίσουν . 

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν προφανώς και κάποιοι  φορείς λήψης αποφάσεων στη Βουλγαρία οι οποίοι- παρά τα πολιτικά τους σφάλματα και την πίστη τους στον έναν ή τον άλλο προστάτη - εξακολουθούν να νοιάζονται για τα εθνικά τους συμφέροντα και να κατανοούν πόσο σημαντικό είναι για τη χώρα τους  να πετύχει αυτή η ρωσική πρωτοβουλία, αφού κάποια πρόοδού προς αυτή την κατεύθυνση έχουν γίνει μέχρι στιγμής. Μένει να δούμε ποιος θα βγει νικητής από  αυτόν τον αγώνα για επιρροή, αλλά η Βουλγαρία μόλις έγινε ένα σημαντικό πεδίο μάχης του Νέου ψυχρού Πολέμου.


Ζήτω η τρέλλα !


 Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Σταυρίδης,ζήτω η τρέλα


Αυτοί ρε κατεβαίνουν σε αντιαμερικάνικη διαδήλωση και τους κρατάει το πανό ο Τζέφρυ Πάϊατ. Τί λέμε τώρα

Δεν έχει και δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος με τι είδους σύστημα διάδοσης τρέλας έχουμε μπλέξει. Στην επιστήμη της Επικοινωνίας, ονομάζεται "διπλός δεσμός" και παράγει κοινωνικά συμπτώματα που αντιστοιχούν στην ατομική παθολογία της σχιζοφρένιας.

(Πρόκειται για την ταυτόχρονη εκφορά δύο αλληλοαναιρούμενων πράξεων).

Αν σας έρθει μια ακατανίκητη διάθεση να χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο με όλα αυτά που συμβαίνουν, μην το κάνετε. Είστε απλώς υπό την επήρεια του "διπλού δεσμού".







Προφανώς το κυβερνητικό συνονθύλευμα που φόρεσε τα καλά του στο "Νιάρχος" για να δεξιωθεί τον Μοράλες (παρουσία και του Προέδρου(τρομάρα του) της ΣοσιαλΔιεθνούς ΓΑΠ), είτε δεν παρακολουθούσαν την ομιλία του Μοράλες είτε ακούγαν λάθος διερμηνεία.

Γιατί δεν είναι δυνατόν κάποιος που έχει ενεχειριάσει το ΣΥΝΟΛΟ του δημοσίου πλούτου, και ξεπουλάει όσο όσο τη δημόσια περιουσία, να χειροκροτεί τον Έβο όταν αναφέρει ότι αυτοί πετάξανε τους Αμερικάνους που ήθελαν να ιδιωτικοποιήσουν τα πάντα και «από την πρώτη στιγμή δεν δίστασα να προχωρήσω στην εθνικοποίηση των μεγάλων εθνικών επιχειρήσεων και υπηρεσιών"...