Σωστός ο κόντες : αν δεν είναι ξανθοί, με ντοκτορά και πορτοφόλα,στη θάλασσα



Με σφαίρες, ξύλο και τρομοκρατία "υποδέχονται" οι λιμενικοί τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Ένα συγκλονιστικό Βίντεο-ντοκουμέντο της Deutsche Welle για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μεταναστών και προσφύγων που φτάνουν στην Ελλάδα. Πυροβολισμοί, μπουνιές, κλωτσιές και απειλές κατά μεταναστών και προσφύγων που φτάνουν στις ελληνικές ακτές απο άνδρες του λιμενικού μπροστά στις κάμερες.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ που μεταδόθηκε τον περασμένο Αύγουστο απο την
Deutsche Welle περιλαμβάνει βίντεο που αποδεικνύει τις μαρτυρίες των προσφύγων για τις παράνομες πρακτικές των ελληνικών αρχών. 


Πυροβολισμοί, μπουνιές, κλωτσιές και απειλές κατά μεταναστών και προσφύγων που φτάνουν στις ελληνικές ακτές απο άνδρες του λιμενικού μπροστά στις κάμερες.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ που μεταδόθηκε τον περασμένο Αύγουστο απο την Deutsche Welle περιλαμβάνει βίντεο που αποδεικνύει τις μαρτυρίες των προσφύγων για τις παράνομες πρακτικές των ελληνικών αρχών. - See more at: http://stokokkino.gr/article/5350/Binteo-ntokoumento-gia-tis-katapatiseis--ton-anthropinon-dikaiomaton-pou-diaprattei-to-limeniko-soma#sthash.3z7fpH2J.dpuf
Με σφαίρες, ξύλο και τρομοκρατία "υποδέχονται" οι λιμενικοί τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Ένα συγκλονιστικό Βίντεο-ντοκουμέντο της Deutsche Welle για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μεταναστών και προσφύγων που φτάνουν στην Ελλάδα.  - See more at: http://stokokkino.gr/article/5350/Binteo-ntokoumento-gia-tis-katapatiseis--ton-anthropinon-dikaiomaton-pou-diaprattei-to-limeniko-soma#sthash.KNJMwBqo.dpuf