"You'll Own Nothing and Be Happy" (Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος)

 




Φαντάζομαι θα έχετε πάρει είδηση τον χαμούλη που γίνεται στην Ολλανδία.

🔴 Βασικά άλλο ένα πείραμα, που αν πετύχει θα εφαρμοστεί παντού και θα συμβάλλει στην περαιτέρω ενορχηστρωμένη και επιδιωκόμενη  επισιτιστική κρίση, που ήδη ξεκίνησε,.

🔴 Η κυβέρνηση της Ολλανδίας (σύμφωνα με τις επιταγές του Λομπιστάν - ΕΕ), αποφάσισε την κάθετη μείωση των ζώων που εκτρέφονται σε αγροκτήματα και κτηνοτροφικές μονάδες, για τη μείωση του αζώτου, ώστε να μειωθεί η αζωτούχος ρύπανση, γεγονός που θα οδηγήσει να κλείσουν δεκάδες αγροκτήματα, κτηνοτροφικές μονάδες, εκατοντάδες άνθρωποι να μείνουν χωρίς δουλειά και το κρέας: μοσχαρίσιο, πουλερικών, χοιρινό κτλ εκτός του ότι θα είναι για τους λίγους, θα κοστίζει μια περιουσία.

🔴Οι υπόλοιποι εντομοφαγία ή στα συνθετικά του άπληστου Γκειτς, που εκτός απο ειδικός στα εμβόλια (έχει περάσει το ανοσοποιητικό του ανθρώπου για λειτουργικό  Η/Υ που χρειάζεται update 🤑🤑🤑) έχει γίνει και ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας όλων των εποχών.

🔴Συνδυάστε τα παραπάνω με την έλλειψη σιτηρών κτλ απο την Ουκρανία και το ΄χετε!

🔴Η κυβέρνηση της Ολλανδίας λοιπόν σε δεύτερη φάση, σχεδιάζει να εξαγοράσει εκατοντάδες φάρμες, να πουλήσει τα ζωντανά και να χρησιμοποιήσει κατόπιν τη γη για έτερες καλλιέργειες.  Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή. Η ανεπίσημη και η πραγματική είναι ο έλεγχος των πολιτών και της υγείας τους και δια της σίτισης.

🔴Ωστόσο οι Ολλανδοί αγρότες δεν έχουν πεί την τελευταία τους λέξη. Τις τελευταίες ημέρες έχουν κινητοποιηθεί μαζικά κι έχουν στείλει τελσίγραφο απειλώντας να αποκλείσουν αεροδρόμια,  λιμάνια και τα κέντρα διανομής της χώρας

🔴Οχι πως θα κάνουν κάτι. Τη συνέχεια τέτοιων κινημάτων και δυναμικών κινητοποιήσεων τη γνωρίζουμε, καθώς εχουν μελετήσει κι επιτυχώς έχουν καταφέρει με τη βοήθεια της τέταρτης εξουσίας, των σωμάτων ασφαλείας αλλά και της δικαιοσύνης, να τα αποδυναμώνουν και στο τέλος να τα σβήνουν απο το χάρτη.

🔴Κι αν ολα αυτα σας φαντάζουν σαν "ψεκασμένες θεωρίες συνομωσίας", σε λίγα χρόνια τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε να θυμάστε πως δυστυχώς στις μέρες μας τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αλλά  και κατά της φύσης και του περιβάλλοντος μας, συντελούνται εις το όνομα της κλιματικής αλλαγής, της προστασίας του πλανήτη και για το "καλό"  μας, απο μια παρανοική, επικίνδυνη  μειοψηφία, που φιλοδοξεί να επιβάλλει μια παγκόσμια δικτατορία.  Τα γεγονότα που ζούμε είναι ένα αδιάψευστο παζλ

Αυτά...

ΥΓ. Επίσης μετά τα αγροκτήματα και τις κτηνοτροφικές μονάδες, θα πάρουν σειρά οι κοτούλες στο πίσω μέρος της αυλής, τα χωραφάκια κι όχι μόνο...

*. Οταν κατόπιν εορτής γίνει κατανοητό πως ενήργησαν για να  καταφέρουν όλα αυτά που έρχονται, (θα) είναι ήδη πολύ αργά.

Η δυστοπία με τίτλο "You'll Own Nothing and Be Happy" (Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος), τα τελευταία δυο χρόνια τέθηκε σε εφαρμογή, βρίσκεται σε εξέλιξη και επιταχύνεται παγκοσμίως...

[---->]