ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

 

Σε νέα έκθεση της AF3IRM Hawaii (Διεθνική Οργάνωση Φεμινιστριών κατά του φασισμού του ιμπεριαλισμού, της επιστροφής στη φεουδαρχία και την περιθωριοποίηση) περιγράφεται λεπτομερώς ένα μοτίβο βιασμών, κακοποίησης, εμπορίας και σεξουαλικής βίας κατά των Παλαιστινίων γυναικών και ανδρών. Η έκθεση επικαλείται πολλαπλές πηγές στον Τύπο και μαρτυρίες από πρώτο χέρι Παλαιστίνιων κρατουμένων. Παρακάτω παρατίθενται αποσπάσματα από την έκθεση. Ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες μας να διαβάσουν την πλήρη έκθεση εδώ: (https://www.instagram.com/p/C0cR7tyPc7Q/)

- Η απελευθερωμένη κρατούμενη Israa Ja'abis (https://t.me/RNN_Prisoners/486) δήλωσε κατά την απελευθέρωσή της: "Άφησα μικρά κορίτσια στο κελί της φυλακής μου να κλαίνε. Γιατί; Επειδή τους συμβαίνουν ανείπωτα πράγματα εκεί... Αδιανόητα πράγματα στα χέρια των στρατιωτών [του ισραηλινού στρατού κατοχής]". Η απελευθερωμένη κρατούμενη Lama Khater (https://t.me/RNN_Prisoners/601) περιέγραψε πως της είχαν δέσει τα μάτια και την απειλούσαν με βιασμό ως μορφή εκφοβισμού εναντίον της.

- Μια Παλαιστίνια που απελευθερώθηκε από τις φυλακές της κατοχής πιστοποίησε ότι πάνω από 15 Παλαιστίνιες γυναίκες δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση από τις δυνάμεις κατοχής, οι οποίες προσπάθησαν να εξαναγκάσουν τις γυναίκες να ομολογήσουν εγκλήματα. Οι σιωνιστικές δυνάμεις κατέγραψαν αυτά τα περιστατικά σε βίντεο και τα χρησιμοποιούν για να εκβιάζουν τις γυναίκες μετά την αποφυλάκισή τους.

- Η σεξουαλική κακοποίηση των Παλαιστινίων δεν περιορίζεται μόνο στις γυναίκες κρατούμενες. Οι αποικιακές αρχές συχνά αναγκάζουν Παλαιστίνιους άνδρες και αγόρια να βγάλουν τα ρούχα τους πριν τους φωτογραφίσουν και τους κακοποιήσουν περαιτέρω. Ο απελευθερωμένος κρατούμενος Ramzi Al-Abbasi το επιβεβαίωσε (https://t.me/RNN_Prisoners/607), λέγοντας: "Η κατάσταση στη φυλακή είναι καταστροφική. Οι κρατούμενοι κακοποιούνται. Τους δέρνουν συνεχώς. Τους επιτίθενται σεξουαλικά. Τους βιάζουν".

- Η κουλτούρα της σεξουαλικής κακοποίησης είναι διάχυτη σε όλα τα επίπεδα της σιωνιστικής οντότητας, με έναν αρχιραββίνο (βλέπε στα σχόλια) να ισχυρίζεται ότι είναι επιτρεπτό από τον εβραϊκό νόμο να βιάζουν μη εβραίες (gentile) γυναίκες. Η ίδια η σιωνιστική οντότητα είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για παιδόφιλους και άλλους σεξουαλικούς παραβάτες, με πάνω από 60 πολίτες των ΗΠΑ να εκμεταλλεύονται τον σιωνιστικό "νόμο της επιστροφής" για να διαφύγουν από τις κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα που έχουν απαγγελθεί εναντίον τους.

- Το τράφικινγκ αποτελεί μεγάλη απειλή για τους Παλαιστίνιους, με την έρευνα να δείχνει ότι οι περιπτώσεις αυτές είναι πιθανότατα υποδηλωμένες λόγω των απειλών που έχουν τις ρίζες τους στην παρουσία των δυνάμεων κατοχής στην Παλαιστίνη. Το τράφικινγκ είναι μια διάσταση της καταναγκαστικής εργασίας που υφίστανται τα παιδιά των Παλαιστινίων στα χέρια των σιωνιστών εποίκων.

Resistance News Network,Telegram

 

 

Τώρα❓
Δεν θα ξεσηκωθούν οι “ευαίσθητοι” της Δύσης❓
Ή μήπως η “ευαισθησία” είναι επιλεκτική❓
☝️Αυτός ο τύπος λέγεται Karim Ayal κι έχει το βαθμό του υποστράτηγου στο στρατό του Ισραήλ,
☝️Αυτός ο τύπος, έχει διοριστεί “Αρχιραββίνος” του στρατού του Ισραήλ με σκοπό “να προσφέρει πνευματική καθοδήγηση” στους Ισραηλινούς στρατιωτικούς,
😡 Αυτό λοιπόν το κάθαρμα, εξέδωσε “θρησκευτική οδηγία”, μαζί με άλλους 150 ραβίνους που τον υποστήριξαν, ότι … σύμφωνα με τα ιερά εβραϊκά κείμενα της Torah, “οι Ισραηλινοί φαντάροι έχουν δικαίωμα ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ τις γυναίκες των αντιπάλων τους”! 
 
Θερσίτης στο Telegram
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και γένι