Ενας κομψός τρόπος κατάργησης της δημόσιας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης


Ο Γαβρόγλου στοχευμένα μέσα στη μεγαλοβδομάδα περνάει διάταξη στην Παιδεία, η οποία υποχρεώνει τους Επαγγελματικούς φορείς Συλλόγων Επιμελητήριων να γράφουν στα μητρώα τους, τους απόφοιτους κολλεγίων και να τους δίνουν επαγγελματικά δικαιώματα χωρίς καμία διατύπωση κ εν λευκώ. 

Καταργεί το ΣΑΕΠ (ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ) κι όλες τις διαδικασίες ελέγχου της ισοτιμίας πανεπιστημιακών τίτλων κ σπουδών κ με αυτό το γκρόσο κόλπο ,δεν θα έχει κανένα νόημα κάποιος να σπουδάσει ιατρική ή νομική σε Δημόσιο Πανεπιστήμιο, αφού θα χει ανοιχτή πρόσβαση στο συγκεκριμένο επάγγελμα μέσα από Κολέγια ή ξένα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια. Όσοι έχουν λεφτά κ δεν μπορέσαν τα παιδιά τους να περάσουν στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο, αγοράζουν ουσιαστικά πτυχία ακόπιαστα από Κολέγια κ ξένα ιδιωτικά Πανεπιστήμια τριτοτέταρτης κατηγορίας με άμεση πρόσβαση σε Σχολές που στη χώρα μας απαιτούν μεγάλη προσπάθεια κ είναι υψηλού επιπέδου. 

Ιδιωτικοποιείται στα ίσια κ ξεφωνημένα η Δωρεάν Παιδεία κ γίνεται λάφυρο για τους έχοντες, Όσοι δεν έχουν χρήματα για Φροντιστήρια θα παλεύουν για μια θέση, την οποία τα παιδιά των λίγων εύπορων οικογενειών, θα την εξασφαλίζουν από Κολλέγια κ Ξένα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια. 

Καμία κυβέρνηση μεταπολιτευτικά, δεν τόλμησε ποτέ τόσο ξεφωνημένα ,όσο το μόρφωμα Τσίπρα, να διαλύσει τη Δημόσια Παιδεία κ να ξεφτιλίσει πτυχία που αποκτήθηκαν με κόπο κ μεγάλη προσπάθεια .

Η χαρά των Φροντιστηριάδων, των ιδιοκτητών Κολεγίων είναι οι απαίδευτοι λαϊκιστές του Συριζότσουρμου που μόλις μάλλιασε η χούφτα τους από χρήμα, πάνε στ ανάθεμα κ η Δημόσια Παιδεία κ η Δημ. Υγεία κ όλα στο βρόντο. Ξεπουλάνε στην κατρακύλα τους ,άρον άρον τα πάντα κ δουλεύουν στα ίσια για τους ματσωμένους και μόνο. Για ποια συμφέροντα πέρασε την τροπολογία ο Γαβρόγλου? .#ΜΑΥΡΙΣΤΕ_ΤΟΥΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο 


[---->]