Νομιμοποίηση αυθαιρέτων πάνω στο κύμα


 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για αυθαίρετο μαργαρίτας παπανδρέου πάνω στο κύμα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΛΙΟΣ


Η κατεδάφιση αυθαιρεσιών ξενοδοχείων επάνω στο κύμα –όπως η εικονιζόμενη στην Ανάβυσσο– δύσκολα θα επαναληφθεί. Σχέδιο νόμου της κυβέρνησης οδηγεί στη νομιμοποίηση κάθε είδους παρανομίας, αν έχει «λειτουργική συνέχεια» με νόμιμη επιχείρηση.

Είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή, που θα αφήσει για πάντα το αποτύπωμά του στις ακτές μας. Με τις προτεινόμενες σε σχέδιο νόμου διατάξεις, η πολιτεία καταρρίπτει την τελευταία κόκκινη γραμμή της νομοθεσίας και επιτρέπει τη γενικευμένη νομιμοποίηση δημόσιων αλλά και ιδιωτικών αυθαιρεσιών στον αιγιαλό και στην παραλία.

Στέφανος Τζουμάκας προς Τσίπρα : «Δικαιούσαι μια δεύτερη τετραετία Πρόεδρε.»


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο 

##ΥΓ...μαζευτήκαν όλοι οι ψοφοπειναλέοι που δεν τους ψηφίζει ούτε η μάνα που τους γέννησε ...περιμένουν από Μπίστηδες, Τζουμάκες ,Θεοχαρόπουλους ,Ραγκούσηδες , Κουβέληδες κ τους λοιπούς ψόφιους εδώ κ πολλά χρόνια να πάρουν ψηφαλάκια...βρε φάτε στη μάπα όλο το καρακατσουλιό των γυρολόγων που σας προκαλούσε εμετό κ αηδία κ βγάλτε τον σκασμό ...γρήγορα κ με κρότο κατεδαφίζεστε κ ας στέλνετε μηνύματα στις οργανώσεις να στείλουν όσους μπορούν από όλη τη χώρα γίδια να στήσετε τις παραστάσεις του τσίρκου μπας κ καταφέρετε να μείνετε σε διψήφιο...



Το πραγματικό πρόσωπο της ευρωπαϊκής δημοκρατίας