Το δίλημμα της ΕφΣυν


"Ο Π.Καμμένος βλάπτει σοβαρά τη χώρα", όπως διαπιστώνει η Εφημερίδα των Συντακτών, καθώς και σωρεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις του υπουργού στις ΗΠΑ για βάσεις και ΠΓΔΜ.

Τι κρίμα.

Βλέπετε είχαμε συνηθίσει τον άλλο Π.Καμμένο. Αυτόν που έφτιαχνε τη γραβάτα του "καλύτερου πρωθυπουργού Τσίπρα" στο Ζάππειο. Είχαμε συνηθίσει τον καλό Καμμένο. Αυτόν που (από το 2015) είχε εξαγγείλει νέα αμερικανοΝΑΤΟΙκή βάση στην Κάρπαθο, που ψήφιζε Μνημόνια (με τον ΣΥΡΙΖΑ), που ψήφιζε Υπερταμεία (με τον ΣΥΡΙΖΑ), που έκοβε το ΕΚΑΣ (με τον ΣΥΡΙΖΑ), που προωθούσε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς (με τον ΣΥΡΙΖΑ), που οικοδομούσε την ελληνοισραηλινή στρατιωτική συνεργασία (με τον ΣΥΡΙΖΑ) κοκ.

Εν ολίγοις, είχαμε μείνει (με την βοήθεια και της ΕφΣυν, και του ΣΥΡΙΖΑ) σε εκείνον τον άλλο Καμμένο, τον... ωφέλιμο και τον χρήσιμο για την χώρα.
Αλλά να, τώρα ήρθε η υπόθεση της ΠΓΔΜ και πλέον ο Καμμένος άρχισε να ζυγίζεται όχι με βάση το αν βλάπτει, αλλά με ζύγι το αν βλάπτει με τον ίδιο ή με άλλο τρόπο απ' ό,τι βλάπτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κι έτσι (πάντα με τη βοήθεια και της ΕφΣυν) επιβεβαιώσαμε μια παλιά μας υποψία: Το "πως" μετράνε κάποιοι και την βλαπτικότητα και την ωφελιμότητα, μετράει, ταυτόχρονα, και τους ίδιους που κρατάνε το ζύγι...