Έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης Σπύρος Τέσκος


                                       

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών, ο Σπύρος Τέσκος, σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, των ταινιών “Ελεγεία υπανάπτυξης”, “Χαραγμένες ζωές” και “Νικαριά μου”.

Με καταγωγή από τις Ράχες Ικαρίας, γεννήθηκε το 1958 στο Πέραμα, όπου έζησε μέχρι το τέλος της ζωής του, και σπούδασε σκηνοθεσία στην κινηματογραφική σχολή του Λυκούργου Σταυράκου.

Από το 1978 ήταν ένας δραστήριος σκηνοθέτης που μετείχε ενεργά στον προγραμματισμό των προβολών και στη διοίκηση κινηματογραφικών λεσχών, εργάστηκε σαν βοηθός σκηνοθέτη σε πολλές ταινίες, σήριαλ, βιντεοταινίες ενώ σκηνοθέτησε και ο ίδιος αρκετές.

Οι πετρελαϊκές κάνουν ό,τι θέλουν


"Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (η οποία επανειλημμένα έχει ισχυριστεί ότι δεν επηρεάζονται προστατεύομενες περιοχές από την έρευνα και εξόρυξη υδρογονανθράκων) μάλλον δεν ξέρει ότι τα ΕΛ.ΠΕ πήραν άδεια υλοτόμησης σε 750 στρέμματα δασικής έκτασης, μεγάλο μέρος της οποίας είναι Καταφύγιο Άγριας Ζωής και περιοχή μοναδικού φυσικού κάλλους στο οικόπεδο Άρτα - Πρέβεζα, χωρίς μάλιστα να προβλέπεται ο παραμικρός έλεγχος κατά τις εργασίες και να προσδιορίζεται επακριβώς ποιες εκτάσεις είναι αυτές.

Οι πετρελαϊκές κάνουν πραγματικά ό,τι θέλουν χωρίς καν να έχουν ξεκινήσει ουσιαστικά το πρόγραμμά τους. Φανταστείτε τι θα κάνουν αν εγκατασταθούν πραγματικά στην περιοχή."



 Î”εν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο