ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ


 https://3.bp.blogspot.com/-7KA9UM7ZW7M/WzefuaAT39I/AAAAAAACDkk/BgvRYelXLcMBO-fsyAM5MROeF2x13AYlgCLcBGAs/s1600/1.jpg

Από Σοφία Φοίφα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΕΛΛΑΔΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ – ΛΕΥΚΙΜΜΗ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΤΕ


ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ

Από το έγκλημα που συντελείται προκειμένου να την αφανίσουν ολοκληρωτικά. Σε μια δασώδη περιοχή που είναι ακατάλληλη, 300 μέτρα από τα σπίτια, κοντά σε δύο ποτάμια και σε παραλία και δίπλα σε αγροτικές καλλιέργειες που έχουν κάτοικοι της περιοχής εναποθέτουν δέματα με σκουπίδια τα οποία με το πέρασμα του χρόνου σαπίζουν και μολύνουν τα πάντα.

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ να μην περάσει η τρομοκρατία που κυριαρχεί εδώ προκειμένου να ολοκληρώσουν το έγκλημά τους.

Γέμισε η Λευκίμμη μας με δυνάμεις καταστολής, ΜΑΤ, ΟΠΚΕ η όπως αλλιώς λέγονται και κλείνουν τους δρόμους χωρίς λόγο, παρκάρουν μέσα στα parking των σουπερ μάρκετ, προκαλούν, βρίζουν, τρομοκρατούν, συλλαμβάνουν Και το ελικόπτερο της αστυνομίας να γυρνάει όλη μέρα πάνω από τα κεφάλια μας.

Τι είμαστε τρομοκράτες, εγκληματίες?

Απλοί πολίτες που έχουμε την μεγάλη τύχη να μένουμε στην Λευκίμμη και που θέλουμε να εξακολουθήσουμε να μένουμε και εμείς και τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας σε αυτή την πανέμορφη πόλη αναπνέοντας καθαρό αέρα και όχι την βρώμα των σκουπιδιών.

ΕΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Ας πάρει επιτέλους το θέμα τις διαστάσεις που πρέπει πριν είναι αργά

 Σας ευχαριστώ

Ακόμη ψηλότερα τα τείχη της «Ευρώπης - φρούριο»


  Αποτέλεσμα εικόνας για ευρώπη φρούριο


Επικύρωση της ξενοφοβικής στροφής της Ε.Ε. οι συμβιβασμοί της συνόδου για τους πρόσφυγες – Μοντέλο Αυστραλίας για υπεράκτια κέντρα κράτησης στην Αφρική, το επόμενο βήμα


του Γιάννη Κιμπουρόπουλου


Τα σκουπίδια στην πόρτα του γείτονα. Αυτό είναι η συνισταμένη όλων των συγκρουόμενων προτάσεων που παρέλασαν στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., με πρώτο θέμα το προσφυγικό. Όπου σκουπίδια είναι τα εκατομμύρια των προσφύγων και μεταναστών που συρρέουν στο κατώφλι της Ε.Ε. από Ασία και Αφρική. 

Μπορεί ο Ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Κόντε να συγκέντρωσε πάνω του πυρά και βλέμματα με την απειλή βέτο, ωστόσο η στάση του ήταν απλώς μια ακραία εκδοχή των «λύσεων» που προβλήθηκαν από σχεδόν όλες τις χώρες και συντέθηκαν στην τελική απόφαση. Άλλωστε, στην ουσία η Σύνοδος των 28 είχε ως αντικείμενο όχι το ενδεχόμενο ιταλικό βέτο, αλλά ένα αυθεντικά γερμανικό βέτο: αυτό του κυβερνητικού εταίρου της Μέρκελ CSU της Βαυαρίας που απείλησε με κατάρρευση τον κυβερνητικό της συνασπισμό, απαιτώντας κλείσιμο των εσωτερικών συνόρων της Ε.Ε. και ουσιαστική κατάργηση της Σένγκεν.

Διαλύθηκε η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Λευκίμη λόγω της αστυνομοκρατίας των τελευταίων ημερών


Φωτογραφία του Γιώργος Αλεξάτος.

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνέλευση των μελών της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Λευκίμμης. Σύμφωνα με το μέλος Νίκο Γκούση η απόφαση ήταν να διαλυθεί η οργάνωση, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις.

Όπως είπε «για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας και συνεχής πορείας στην αριστερά, δεν γίνεται να αποδεχτούμε τα ΜΑΤ, την καταστολή, την βία, τον εκφοβισμό, την τρομοκρατία, την περιστολή των προσωπικών δικαιωμάτων του πολίτη και την κατάλυση της Δημοκρατίας.

Δυστυχώς η κυβέρνηση που στηρίξαμε, με τις ενέργειες της, όπως και των υπολοίπων συνεργατών της σε επίπεδο Κέρκυρας, διέλυσαν την οργάνωση».