Η διαπλοκή ζει και βασιλεύει...

Βενεζουέλα : Μετά το δεύτερο χτύπημα στον υδροηλεκτρικό σταθμό Σιμόν Μπολιβάρ


 

Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολας Μαδούρο, αποκάλυψε χθες ότι η νέα επίθεση στον υδροηλεκτρικό σταθμό Σιμόν Μπολιβάρ, το δεύτερο μεγαλύτερο υδροηλεκτρικό σταθμό στον κόσμο,στο φράγμα Guri, ο οποίος παρέχει το 80 % της ενέργειας στη χώρα και προκάλεσε φωτιά, οφείλεται σε ελεύθερο σκοπευτή ο οποίος πυροβολούσε από απόσταση προς την πλευρά των αυτομετασχηματιστών. 
Ο Πρόεδρος, αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο  σε ένα υδροηλεκτρικό σταθμό που φυλάσσεται από το στρατό. Διερευνάται πιθανή διείσδυση στο αμυντικό σύστημα.

"Οι ζημιές είναι πολύ σοβαρές, ο στόχος ήταν να μείνει η χώρα στο σκοτάδι για αρκετές εβδομάδες, αλλά οι ακούραστοι εργάτες της COPROLEC κατόρθωσαν να διορθώσουν τη βλάβη’’, είπε ο Μαδούρο. Οι Εισαγγελικές αρχές της Βενεζουέλας ερευνούν την υπόθεση και μέχρι στιγμής  έχουν συλληφθεί έξι άτομα.

Ο Μαδούρο τόνισε ότι ο Τραμπ έχει εμμονή με τη Βενεζουέλα και ότι ο λόγος για τις τρομοκρατικές επιθέσεις είναι οι  φυσικοί πόροι της χώρας και πρόσθεσε, ότι η φωτιά προκλήθηκε σε " ένα χώρο ζωτικής σημασίας για τη μεταφορά της ηλεκτρικής ενέργειας σε ολόκληρη τη χώρα" και ότι ποτέ άλλοτε δεν είχε συμβεί κάτι ανάλογο.

Στον πρώτο σύνδεσμο το πλήρες βίντεο της ομιλίας του Μαδούρο.
Στο δεύτερο σύνδεσμο το άρθρο.



Διότι είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις


Κυρία Kostadinka Kuneva - Κωνσταντίνα Κούνεβα, η "προγραμματισμένη από καιρό υποχρέωση" την οποία επικαλείστε ως φτηνή δικαιολογία για το γεγονός ότι απουσιάζατε από την κρίσιμη ψηφοφορία για την #CopyrightDirective ήταν, βάσει των ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ αναρτήσεων κι όχι κάποιων θεωριών συνωμοσίας, η επίσκεψη σε μια... ΚΟΙΝΣΕΠ στην Ακαδημία Πλάτωνος! Είναι εντυπωσιακό πόσο γρήγορα πιάσατε πάτο ΚΑΙ εσείς, συγχαρητήρια.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο   
Η ''σημαντική''  και από καιρό προγραμματισμένη υποχρέωση της Κ.Κούνεβα :

Από τη σελίδα της στο FB: Kostadinka Kuneva - Κωνσταντίνα Κούνεβα
 

26 Μαρτίου στις 9:09 μ.μ. ·
 

Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η σημερινή συνάντησή μου με τα μέλη και τους φίλους της Εξέλιξις Κοινσεπ στην Ακαδημία Πλάτωνος. Η Μαρία, η Λίτσα, η Κική, η Αθηνά και οι άλλες φίλες καθώς κι οι φίλοι που γνώρισα εκεί μού παρουσίασαν τη δράση της ΚΟΙΝΣΕΠ που έχουν στήσει εδώ και ένα χρόνο.
Η "Εξέλιξις" είναι μια ΚΟΙΝΣΕΠ ένταξης ατόμων από ευάλωτες ομάδες, κυρίως γυναίκες, από αυτή την όμορφη γειτονιά της Αθήνας κι έχει τη στήριξη των κατοίκων της περιοχής. Στην οδό Παλαμηδίου 66 έ...
Δείτε περισσότερα
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται, άτομα τρώνε, πίνακας, υπαίθριες δραστηριότητες και εσωτερικός χώρος

- ΚΟΙΝΣEΠ = ΚΟΙΝωνικες Συνεταιριστικες EΠιχειρησεις