Απέλυσαν τα μέλη της απεργιακής επιτροπής Στο Κόκκινο!



Ακάθεκτη προχωρά η Left Media στις εκκαθαρίσεις εργαζομένων στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα έγιναν άλλες τέσσερις, απόλυτα στοχευμένες, απολύσεις Στο Κόκκινο, με την ιδιοκτήτρια εταιρεία να απολύει τα μέλη της απεργιακής επιτροπής!

Μια μόλις μέρα μετά τη χτεσινή αποκάλυψη του asfalistiko.gr για την απομάκρυνση του διευθυντή της Αυγής, Κωστή Νικολακάκου, και την τακτική μετωπικής σύγκρουσης με τους εργαζόμενους, που όλα δείχνουν ότι έχει επιλεγεί (διαβάστε αναλυτικά εδώ), σήμερα απολύθηκαν από το Κόκκινο άλλοι τέσσερις δημοσιογράφοι, που αποτελούν τα μέλη της απεργιακής επιτροπής, ενώ (προφανώς όχι τυχαία) πρόκειται για εργαζομένους που είχαν προσφύγει στο ΣΕΠΕ κατά της προσπάθειας της εργοδοσίας να επιβάλει μειώσεις 20% στους μισθούς.

Σήμερα απολύθηκαν οι δημοσιογράφοι: Γιάννης Ανδρουλιδάκης, Νίκος Μπιτσιμέας, Μελίνα Βελιμέζη και Ειρήνη Προμπονά, με το σύνολο των απολύσεων να φτάνει πλέον τις 7!

Οι εργαζόμενοι, από την πλευρά τους, συνεχίζουν τον αγώνα για την ανάκληση και των επτά απολύσεων, καθώς και την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

[--->]  


Πορεία από το προς τα γραφεία του




''π'' : Αφού έχουμε τον Μάρα (τζόγος) και το NEWS 24/7 τι να το κάνουμε το Κόκκινο