Louki Russia

 


"Και εκεί που απολαμβάνω όμορφα και ήσυχα τα "καπνά" μου - για τα οποία να δηλώσω ότι είναι ο λόγος που έγινα γκασταρμπαϊτερ -  τσουπ,να ένα ποστ που ανεβάζεις για την Γερμανίδα υπουργό εσωτερικών και τις οδηγίες που έδωσε για αποθήκευση τροφίμων και σκέφτομαι λύσεις και κάτι απορίες που έχω.

Και εξηγούμαι

Είναι σωστή η εντύπωση που έχω ότι η αισχρή προπαγάνδα της δυτικής εγκάθετης νατοϊκής φιλοναζί  δημοσιογραφίας, έχει σταματήσει;

Ξαφνικά έχω την εντύπωση πως χάθηκαν τα ηρωϊκά βίντεο του Ζελένσκι με αποτέλεσμα να σιγήσουν και τα mind control όπλα εναντίων των μαζών στην Δύση.

Και όλα αυτά  για έναν απλό υπέροχο λόγο.

Επειδή τον ήπιανε.

Τον ήπιανε μπούζι και πανηγυρικά.

Και θα τον πίνουν για χρόνια και χρόνια, μέχρι η Ουκρανια να μείνει ένα κενό κέλυφος, όπως το Ιράκ ή η Συρία.

Προβλέπω ότι θα δούμε πολλές δεκάδες εκατομμύρια Ουκρανών προσφύγων μέσα στο επόμενο διάστημα,και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα εξωτικά Βαλκάνια.

Και θα με ρωτήσεις τώρα, "μα καλά,αλλά τι φταίει ο λαός;

Ο λαός δεν έκανε τίποτα".

Και εγώ θα σου απαντήσω:

Ο λαός απλά άφησε το ΝΑΤΟ μαζί με τους ναζί, να τον κυβερνήσουν.

Ο λαός απλά επέτρεψε ν' ανέβει στην εξουσία ο κάθε στρατόκαυλος και να κυβερνήσει.

Τι έφταιγε ο λαός;

Πουθενά μωρέ, απλά για 8 χρόνια παρακολουθούσε την σφαγή των Ρωσόφωνων στην Ανατολική Ουκρανία.

Ο λαός δεν τα ήξερε όλα αυτά, κοιτούσε την δουλίτσα του και το σπιτάκι του μόνο.

Η ανησυχία τους ήταν το πώς θ' αγοράσουν κάνα iPhone, πως θα πάνε τα παιδιά στο φροντιστήριο κτλ κτλ. Κλασσικά, τα έκαναν όλα για τα παιδιά τους.

Ο λαουτζίκος.

Πιέστονε τώρα λαουτζίκο, όπως λένε και στο χωριό μου.

Εμένα πάντως ρε συ Λούκυ,το

αγαπημένο μου θέμα είναι η Μαριούπολη και ξέρεις γιατί;;

Γιατί τα ναζίδια σύγκριναν την μάχη εκεί με το Στάλινγκραντ.

Και εκεί είναι που μου τα σκάνε τα μπάφια και αρχίζω να γελάω μόνος μου.

Και γελάω γιατί μάλλον κανείς δεν τους ενημέρωσε ότι στο Στάλινγκραντ όταν οι Ρώσοι νίκησαν, χάθηκε ΤΕΛΕΊΩΣ - και όταν λέω "τελείως" εννοώ δεν έμεινε ούτε ρουθούνι - από μία Ρουμάνικη και μία Ιταλική στρατιά.

Κάνεις δεν τους ενημέρωσε πως απο την επίλεκτη 6η Στρατιά της Βερμαχτ, των 300.000, τελικά αιχμαλωτίστηκαν 190.000 και τους πήγαν με τα πόδια "εκδρομή" στην εξωτική Σιβηρία, μία μικρή απόσταση 15-20.000 κμ.

Οι "απλοί" αυτοί στρατιώτες,ο απλός λαουτζίκος μωρέ, που δεν έφταιγαν πουθενά μωρέ, που το κάναν για τα παιδιά τους μωρέ, ξέρεις τι κατάληξη είχαν;

Μόνο 5000 έμειναν που οι Ρώσοι τους άφησαν να γυρίσουν πίσω για να διηγηθούν πόσο μπούζι τον ήπιανε, μπας και τρομοκρατηθεί ο υπόλοιπος φιλοναζί λαουτζίκος της Γερμανίας και δεν το ξανακάνει.

Μάλλον δεν το πήραν το μάθημα. Φαίνεται από το τι μαλακίες διάβασαν τα μάτια μας και άκουσαν τα αυτιά μας το προηγούμενο διάστημα.

Τελικά όπως ήταν αναμενόμενο έπεσε η Μαριούπολη.

Οι πιο φανατικοί, οι επίλεκτοι, οι ειδικές δυνάμεις, οι Αμερικάνοι σύμβουλοι τους, οι "εθελοντές" και διάφορα άλλα "παιδιά του λαού", κρύφτηκαν στα υπόγεια -στα βαθιά υπόγεια της Αζοφσταλ-σαν τα ποντίκια.

Ποντίκια.

Βάλανε μια πόλη 300.000 κατοίκων, ασπίδα και απο πίσω έριχναν.

Δεν επέτρεψαν να εκκενωθεί, πριν την προφανή θηριώδη μάχη που ήταν μπροστά.

Τώρα εκεί στα έγκατα της Αζοφσταλ, ψάχνουν να βρουν κάνα πουλοβεράκι, κάνα υποκάμισο, κανένα παντελονάκι προσκόπου, ένα σουτιέν, μια μαντίλα, κάτι,για να το παίξουν λαουτζίκος. Άνθρωποι και ανθρώπακια. Άντε να τους ξεχωρίσεις, άμα είσαι γίδι.

Βοϊδι.

Τρίβουν τα τατουάζ τους, σαν του Κασιδιάρη, κανείς δεν ξέρει τίποτα, οι άλλοι το έκαναν, το τοπικό της Νίκαιας σκότωσε τον Φύσσα κτλ, και αυτοί είναι απλοί οικογενοι-αρχιδες.

Τα γνωστά δηλαδή.

Και ζητάνε τα ποντίκια, να δημιουργηθεί  ανθρωπιστικός διάδρομος, να εκκενωθούν οι απλοί πολίτες, ο λαουτζίκος, από την Αζοφσταλ. Χαχαχααχαχαχα. Ανθρωπιστικός διάδρομος ρε μαλάκα. Άκου ρε φίλε τι ζητάνε τα ποντίκια.

Και επειδή τα τατουάζ δεν σβήνονται, όπως και τα ναζιστικά εγκλήματα, τα τάγματα Αζοφ κτλ, δεν σβήνονται και επειδή οι Ρώσοι θα τους περάσουν από αλλού τύπου διάδρομο, ζητάνε τα ποντίκια τον  διάδρομο να ελέγχει ο ΟΗΕ.

Ο ΟΗΕ ρε μαλάκα. χχαχαχαχαχα.

Μέχρι και ο Γ.Γ του ΟΗΕ, ο Γκουτιέρεζ, ταξίδεψε τον μισό πλανήτη για να φτάσει στην Μαριούπολη, για να βοηθήσει να γίνει αυτός ο ανθρωπιστικός διάδρομος για τα ποντίκια.

Ξέρω τι θα πιεί και αυτός.

Το ποσό μπούζι θα είναι δεν ξέρω,και πόσο γρήγορα θα γυρίσει στο γραφείο του, στα παιδάκια του και στις δουλίτσες του γιατί και αυτός απ'τον λαουτζίκο προέρχεται.

Οι πιο ΝΑΤΟικοι φιλελέδες, στρατιωτικοί αναλυτές, πλέον δεν μπορούν να κρύψουν το προφανές:

Ότι προκάλεσαν ένα μεγάλο πόλεμο, σε ενα τεράστιο κράτος, με τεράστιο πληθυσμό, με τεράστιο στρατό, απέναντι σε ένα γίγαντα, ΓΝΩΡΊΖΟΝΤΑΣ ότι δεν θα μείνει τίποτα όρθιο και  ότι θα κρατήσει χρόνια.

Ρίχτηκαν όλα αυτά στην πυρά, θυσιάστηκαν, για να απομονωθεί ο Πούτιν. Απομονώθηκε ναι.

Χαχαχααχχχα.

Ακόμα και σε αυτό, τον ήπιανε, αφού η Ευρώπη θα ζοριστεί λιγάκι να κινήσει την βιομηχανία και τα logistics, ο πραγματικός πληθωρισμός τρέχει με 10, 12, 15%, σύντομα θα χρειαστεί να κάνουν πολλές θυσίες.

Πάντα για τα παιδάκια τους, ο απλός ο λαουτζίκος.

Όλη η Ασία πλέον έγινε ένα τσιμεντένιο μπλοκ απέναντι στη Δύση και αυτό ίσως είναι μόνο η αρχή. Γιατί οι ζωές εκατομμυρίων Αφρικανών δεν κοστίζουν όσο η ζωή  ενός Ευρωπαίου  και η ζωη εκατομμυρίων Λατινοαμερικανών δεν κοστίζει όσο ένας φορτιστής κινητού, ενός κατοίκου των ΗΠΑ.

Και αν παρατήρησες, γίνεται φοβερός σκοτωμός, γιατί οι παραγγελίες στην Amazon πλέον καθυστερούν μήνες, όχι 3 εργάσιμες και οι κάτοικοι των ΗΠΑ, ειδικά της Ανατολικής ακτής, ουρλιάζουν.

"ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ iPhone15 ΓΑΜΩ ΤΟΝ ******, ΓΑΜΩ ΤΟ ******* ΠΟΥ ΣΑΣ Πέταγε;

4 μήνες και δεν έχει έρθει;

Τι κάνουν εκεί στην Ασία οι κωλοσχιστομάτηδες?;

Οι βιετκόνγκ; Δεν δουλεύουν σκληρά; Τι σκατά κάνουν οι σκυλάραπες στις αποθήκες της Amazon; (Έχω δουλέψει για κάποιους μήνες στην Amazon και πραγματικά ειναι μόνο μαύροι - τυχαίο τελείως). Δεν δουλεύουν σκληρά; Τι κάνουν στα τάνκερ, στα λιμάνια οι σκλάβοι; Δεν τραβάνε κουπί;

Στα τέλη Απριλίου βγήκε η μελέτη για το 2022-23, απο την World Trade Bank που διαχρονικά είναι μία πολύ έγκυρη πηγή στατιστικής.

Αυτοί λοιπόν δεν μιλάνε για απλό σοκ στις αγορές, όπως το 2008, αλλά για commodities shock, που το συγκρίνουν με αυτό του 1970 (πετρελαϊκή κρίση). Για όσους δεν ξέρουν την Αγγλικήν, commodities shock, σημαίνει σοκ στα είδη καθημερινής κατανάλωσης.

Κοινώς πάρτε κάνα κωλόχαρτο. Αν έχετε κεφάλαιο, αγοράστε τώρα  καύσιμα και βασικά τρόφιμα, όπως σιτηρά κτλ. Μετά θα τα μοσχοπουλήσετε στην μαύρη αγορά, ακόμα και για  ακίνητα, κινητά, χρυσαφικά, κτλ.

Λοιπόν, η αύξηση στα καύσιμα, υπολογίζουν, θα φτάσει κάτι παραπάνω απο 50% (!) και η αύξηση στα σιτηρά, στα δημητριακά, το λάδι και άλλα βασικά είδη διατροφής στο 22-25%.

Το σοκ αυτό ΦΥΣΙΚΆ δεν θα είναι ομοιογενές. Οι πιο φτωχές χώρες θα το πληρώσουν πολύ, πολύ πιο ακριβά.

Η αναφορά δεν κρύβει, ότι λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η παγκόσμια αγορά θα ΣΤΕΡΗΘΕΊ ένα 25% (!) στην παραγωγή σιτηρών  και το μποϋκοτάζ σε Ρωσικά λιπάσματα ένα 13% (!) πράγμα που μπορεί να σημαίνει επισιτιστική κρίση.

Κοινώς προβλέπεται πείνα και λιμός, ειδικά στις φτωχότερες χώρες ανά την υφήλιο.

Η απουσία και ο πληθωρισμός στα λιπάσματα θα προκαλέσει ανάλογου ποσοστού διαταραχή στην παγκόσμια γεωργία.

Η κρίση στο Diesel, προβλέπουν ότι θα προκαλέσει μεγάλη διαταραχή και στους μεγάλους αλιευτικούς στόλους παγκοσμίως.

Που στην τελική ο λαουτζίκος αν δεν βρει ψωμί να φάει, να φάει λίγο παντεσπάνι και να κοιτάξει μόνο την δουλίτσα του.

Αυτααααααα μέχρι το 2024. Μετά βλέπουμε, έχει ο "Θεός".

Πάει φίλε Λούκυ, χάλασε ο κόσμος.

Έπεσε το Στάλινγκραντ.

Υ.Γ: Σήμερα είναι η ημέρα απελευθέρωσης των Κάτω Χωρών από τον ναζισμό (αλήθεια γιατί όλοι οι λαοί γιορτάζουν την ημερομηνία απελευθέρωσης τους και οι Έλληνες την ημερομηνία εμπλοκής τους δεν το κατάλαβα ποτέ) και κατά τραγική ειρωνεία είναι η Ημέρα της Ευρώπης".

Sotiris Ni

(Αγαπητέ φίλε Σωτήρη,

τώρα που ανακάλυψα τι σε τσιτώνει θα το γράφω συχνότερα για να στέλνεις και συχνότερα τα απολαυστικά κείμενα σου.

Σωτήρη δεν αγχώνομαι.

Απ'ότι μαθαίνω ο Νικόλας ο Δένδιας θα ηγηθεί και ανθρωπιστικής βοήθειας και θα ανοίξει και ένα διάδρομο εύκολα.

Μια Αττική Οδό ένα πράγμα.

Με την ευχή να μη χιονίσει, γιατί εκεί το χιόνι πέφτει μπόλικο.

Όσο για την Μαριούπολη θα την ξαναχτίσει ο Ζελένσκι με την βοήθεια του Μητσοτάκη.

Βρυξέλες θα την κάνουν.

Σόρυ, Παρίσι ήθελα να πω.

Σωτήρη ξέρεις ποιοι των έχουν πιει περισσότερο;

Οι Γερμανοί.

Αυτοί μωρέ που δανειστήκαμε ένα σκασμό λεφτά για το τίποτα και ερχόντουσαν στην Ελλάδα οι Γερμανοί τουρίστες και μας κούναγαν το δάχτυλο.

Ε αυτοί τώρα θα πληρώσουν σε ρούβλια.

Αλλά δεν το λένε πουθενά γιατί θα ξεφτιλιστούν μέχρι το Βόρειο Σέλας.

Τι πλάκα.

Τι φάση.

Συχνοουρία με πιάνει από τα γέλια Σωτήρη.

Συνέχισε να δίνεις πόνο Σωτήρη.

Κάθε φορά που σε διαβάζω σκάω στα γέλια.

Και σκάω στα γέλια γιατί ξέρω ότι όταν τα λες αυτά υπάρχουν άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη που λένε "δεν τους ψήφισα εγώ".

Πολύ γέλιο.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο Σωτήρη.

Εγώ άλλωστε δεν είμαι νοικοκυραίος.

Ένας ψεκασμένος αντιεμβολιαστής και φιλορώσος είμαι.

Την αγάπη μου και τα φιλιά μου).

[----->]

Οι "σωστές" οικογένειες....

 

Μετά τις άνευ προηγουμένου πιέσεις και απειλές από την πλευρά των ΗΠΑ και της Αυστραλίας με αφορμή την "συμφωνία Ασφαλείας" που υπέγραψε η κυβέρνηση των Νησιών Σολομώντα με την Κίνα, ο πρωθυπουργός του κράτους αυτού δήλωσε: "...απειλούμαστε με εισβολή και αυτό είναι σοβαρό...Μας αντιμετωπίζουν σαν μαθητές του νηπιαγωγείου που σουλατσάρουν με Colt45 στα χέρια και πρέπει να τους προσέχουν....Νιώθουμε προσβεβλημένοι....", ολοκλήρωσε ο Σογκαβάρε.

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Μόρισον, διέψευσε τις αιτιάσεις του Σογκαβάρε και διευκρίνισε ότι η κυβέρνησή του "αντιμετωπίζει σαν ίσος προς ίσο την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ των κρατών του Ειρηνικού..."

Αυτό με την "οικογένεια" τα λέει όλα.... Τι να το κάνεις ένα άτακτο παιδί....

Πολύ ισότητα κυκλοφορεί στον δυτικό κόσμο......

[----->]

Κι αυτό παίζει

 


Υπάρχει μια μέθοδος  στην άσκηση  προπαγάνδας   που λέει ότι όσο πιο μεγάλα είναι τα  ψέματα που θα πεις , τόσο πιο πιστευτά γίνονται. Επίσης, όσο πιο μεγάλα είναι τα ψέματα που θα βάλεις στο στόμα των αντιπάλων σου.  

Βλέπουμε την εφαρμογή αυτής της μεθόδου  και στον τωρινό  πόλεμο στην Ουκρανία, για τον οποίο μέχρι και ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε αυτές τις μέρες ότι προκλήθηκε από την απεριόριστη επέκταση του ΝΑΤΟ προς Ανατολάς. Πρέπει να δείξεις, λοιπόν,   μέσω των ΜΜΕ  στην κοινή γνώμη μαζικά "εγκλήματα πολέμου" (όπως στο Ιράκ το 2003 "όπλα μαζικής καταστροφής") , πρέπει να μιλήσεις για βιασμούς παιδιών από Ρώσους στρατιώτες, να σκηνοθετήσεις βομβαρδισμούς μαιευτηρίων, να πείσεις ότι η Φινλανδία, η Σουηδία, η Πολωνία  και η Μολδαβία  θα πέσουν άμεσα  φτωχά θύματα του αιμοβόρου βρυκόλακα  Πούτιν και, επίσης, να προετοιμάσεις τους δυτικούς πληθυσμούς  (αυτό δυστυχώς μπορεί να μην είναι ψέμμα αλλά αυτοεκπληρούμενη  προφητεία ) για τον επικείμενο παγκόσμιο πόλεμο. 


Ομοίως-και ας με συγχωρήσουν οι φανατικοί των εμβολίων- προηγουμένως, έπρεπε με αυθαίρετα σχεδόν κριτήρια να ορίζεις τα θύματα με ή από κόβιντ, να καλλιεργείς τον νοσοτρόμο στο δελτίο των οκτώ, να παρουσιάζεις ως τέρατα και "δαιμονικούς"  όσους διαφωνούσαν με το απαρτχάιντ και τα μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού. Το ίδιο σύστημα εξουσίας, πρώτα ντυμένο  ως "υγειονομικό" και τώρα ως "στρατιωτικό",  έκανε το πρώτο και τώρα κάνει το δεύτερο. Ακόμη, όμως, και αν διαφωνούμε στα του εμβολιασμού ,ας συμφωνήσουμε στο ότι η "ομόφωνη" εικόνα των στρατιωτικοποιημένων πλήρως δυτικών ΜΜΕ για τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι ένα τερατώδες προπαγανδιστικό  Ψεύδος.   Μια πλήρης δαιμονοποίηση του αντιπάλου.


   Στις δίκες κατά των  υποτιθέμενων μάγων και μαγισσών στην προνεωτερική μεσαιωνική Ευρώπη, όπως και πιο πρόσφατα  και στις σταλινικές δίκες της Μόσχας, οι κατηγορούμενοι "αντίπαλοι" ομολογούσαν τα πιο φρικτά  και απεχθή εγκλήματα. Κάποιος κατηγορούμενος, ενδεικτικά,  για  τελετουργική μαγεία  στο βασίλειο των Φράγκων ομολόγησε, πριν τον κάψουν στην πυρά,  τα εξής:

" Είμαι δορυφόρος και οπαδός του Σατανά. Για πολύ καιρό χρημάτισα θυρωρός στην κόλαση. Εδώ, όμως, και αρκετά χρόνια μαζί με έντεκα άλλους συντρόφους μου, ερημώνω το βασίλειο των Φράγκων .Εκτελώντας τις διαταγές που μας έδωσαν,  καταστρέψαμε το στάρι, το κρασί, και όλους τους άλλους καρπούς που γεννά η γη προς χρήση των ανθρώπων.." ( Vilfredo Pareto " Traite de sociologie generale", 1917, παράγραφος 201, παραπέμπεται και σε Κ. Παπαϊωάννου " Η ψυχρή ιδεολογία" , Αθήνα 1986,  εκδόσεις Ύψιλον, σελ. 104). 

     

 Όταν συλληφθεί ο δαιμονικός Πούτιν μέσω "αλλαγής καθεστώτος"  και οι σατανιστές της ρωσικής ηγεσίας, κάποια ανάλογα εγκλήματα θα ομολογήσουν. Για να τα ομολογήσουν, θα τα έχουν κάνει κόλας, αυτονόητο. 

Εδώ είμαστε και θα το δείτε!!! Εκτός αν πρώτα καούμε όλοι μαζί, υπεύθυνοι και ανεύθυνοι,  στην  εξιλαστήρια πυρά.

Κι αυτό παίζει.

[----->]