Γενναίο πριμ της Κοινότητας για έξοδο των προβατοτρόφων απ' το επάγγελμα


Αντί να ενισχύουν τα κίνητρα των υπαρχόντων αλλά και νέων κτηνοτρόφων να παραμείνει αυτό το παραδοσιακό επάγγελμα που με νύχια και δόντια κρατάνε ακόμα οι εναπομείναντες, τους προωθούν να φύγουν ολοι να ερημώσουν ακόμα περισσότερο τα χωριά και η ύπαιθρος... Γιατί άραγε;;;;


Ο λόγος ;  Σε εννέα χρόνια από τώρα θα υπάρχουν μόνο τέσσερις εταιρείες, που θα αναλαμβάνουν την καλλιέργεια, παραγωγή, επεξεργασία των αγροτικών προϊόντων, τα οποία θα διοχετεύουν σε μία μόνο εταιρεία, με σκοπό να τα εξάγει, εξουδετερώνοντας κάθε παραγωγό ή αγρότη.

    Παραθέταμε τη σχετική μελέτη, που εγκρίθηκε στο Eurogroup της 5ης Μαΐου 2014, με υπουργό τον Στουρνάρα



[--->]

O,τι δεν μάζεψαν οι Ριχάρδοι


Οταν ακούτε ότι έρχεται το Ηλεκτρονικό Περιουσιολόγιο, που θα δηλώνουμε τα πάντα με απόλυτη λεπτομέρεια κ θα έχουμε την υποχρέωση να το ενημερώνουμε για κάθε αλλαγή περιουσιακού στοιχείου ακόμα κ οικοσκευές κ τα στοιχειώδη.. ετοιμαστείτε για ξεδόντιασμα ...ο,τι δεν μάζεψαν οι Ριχάρδοι από τη φτώχεια του λαού ,το αναλαμβάνει η εισπρακτική φάρα για λογαριασμό των ξένων ...για να ξέρουν με ακρίβεια, τι έχει η κάθε οικογένεια να πάρουν με πλειστηριασμούς κ κατασχέσεις, δημιουργήσαν το Ηλεκτρονικό φακέλωμα ...ΜΗ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ απ όσα μέχρι σήμερα δεν έχετε ήδη δηλώσει...η κατάσταση αγριεύει ,με μαζικές απολύσεις που έρχονται στις τράπεζες κ θα επεκταθούν κ σ άλλους τομείς... μέχρι τις εκλογές δεν πρόκειται να τα εφαρμόσουν κ θα εμφανίζουν προσλήψεις κ δώρα ,τα οποία την επόμενη κιόλας μέρα δεν θα υπάρχουν καθώς η οικονομική κατάσταση της χωράς είναι δραματική .... μετά δεν θα ξέρουμε ποιος να γλυτώσει ποιον κ πως..

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.