Κατηγορούν και συλλαμβάνουν χωρίς στοιχεία!

 

Όσκαρ σεναρίου θα απονεμηθεί στην ελληνική αστυνομία για το ταλέντο της να κατηγορεί ανθρώπους χωρίς να έχει στοιχεία. Ο 30χρονος που εδώ και μέρες έχει κατηγορηθεί ως το άτομο που έριξε τον αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ από το μηχανάκι, παρουσίασε σήμερα στο δικαστήριο ισχυρό άλλοθι που αποδεικνύει την αθωότητά του. Μάλιστα ο μοναδικός μάρτυρας που τον κατηγόρησε τώρα τα "γυρίζει" λέγοντας πως δεν είναι ο συγγενής του εκείνος που έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι.

Ο 30χρονος προσκόμισε έγγραφες βεβαιώσεις του εργοδότη του στην ανακρίτρια από τις οποίες προκύπτει ότι την ημέρα του συλλαλητηρίου στη Νέα Σμύρνη βρισκόταν στον χώρο εργασίας του στον Ασπρόπυργο από τις 10:00 το πρωί έως και τις 18:00 το απόγευμα. Αυτό προκύπτει και από το βιβλίο υπογραφών των εργαζομένων της επιχείρησης.

«Περί ώρα 18:30 συναντήθηκα με τρία φιλικά μου πρόσωπα σε πάρκο της Ελευσίνας, όπου και παρέμεινα μέχρι περίπου τις 19:20 (χρόνος επίθεσης στον αστυνομικό), ότε και αναχώρησα με λεωφορείο προς τη Μαγούλα, όπως επιβεβαιώνουν άπαντα τα παρευρισκόμενα πρόσωπα» σημειώνει ο 30χρονος ενώ όπως αναφέρει στις 19:40 αποβιβάστηκε από το λεωφορείο και πήγε στην πλατεία της Μαγούλας, όπου συνάντησε συγγενικό του πρόσωπο και δύο φίλους του.

Πώς είναι δυνατόν η αστυνομία να επιρρίπτει κατηγορίες στο σωρό με βάση μόνο μια μαρτυρία που μάλιστα τώρα ανασκευάζει; Ακόμα κι αν ο 30χρονος βρισκόταν στην Ν. Σμύρνη πώς γίνεται να κατηγορείται κάποιος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με μόνο κριτήριο την παρουσία του σε μια περιοχή. Με αυτό το σκεπτικό ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να είναι ύποπτος...



#ΜένουμεΕνεργοί 

[---->]