ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

 

Από το blog του Peter F. Mayer,δημοσιολόγου, σε θέματα επιστήμης και τεχνολογίας, ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τις συνολικές παρενέργειες και τους θανάτους που σχετίζονται με τα νέα πειραματικά εμβόλια, χωρίς προηγούμενο σε σύγκριση με όσα συμβαίνουν με άλλα φάρμακα.

  

 Peter F. Mayer, 5 Απριλίου 2021

   

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων,  EMA, συγκεντρώνει τα δηλωθέντα περιστατικά με τις παρενέργειες των φαρμάκων σε μια βάση δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των πειραματικών εμβολίων γενετικής μηχανικής της Pfizer, της Moderna και της AstraZeneca. Στην ιστορία του EMA, δεν υπήρξαν ποτέ τόσο σοβαρές παρενέργειες όπως τώρα. Τον Μάρτιο, ειδικότερα, οι περιπτώσεις αυτές κυριολεκτικά εκτινάχθηκαν στα ύψη.

Ο Wouter Aukema (@waukema) δημοσίευσε ένα πολύ ενδιαφέρον γράφημα στο twitter όπου και εξηγεί πώς συνέλεξε όλα τα δεδομένα από τον ιστότοπο ema.europa.euΕνώ στο κουτί NEW εξηγείται πώς να συμβουλευτείτε τα δεδομένα σχετικά με τα διάφορα εμβόλια Covid

 


Στο γράφημα βλέπουμε ότι από τις 3/2021 οι αναφερόμενες περιπτώσεις παρενεργειών έχουν εκτιναχθεί στα ύψη. Οσες σχετίζονται με τα εμβόλια Covid είναι με κόκκινο χρώμα, ενώ αυτές που συσχετίζονται  με τα δεκάδες χιλιάδες  εγκεκριμένα φάρμακα  που χρησιμοποιούνται στην ΕΕ, με μπλε χρώμα.

  Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα δεδομένα της βάσης δεδομένων EMA, όπως αναφέρονται σε αυτή την ανάλυση:



AstraZeneca


 Μέχρι τις 13 Μαρτίου:

 

54.571 περιπτώσεις παρενεργειών

 

451 νεκροί

 

Μέχρι τις 3 Απριλίου:

 

133.310 περιπτώσεις παρενεργειών

 

967 νεκροί

 

  

Moderna

 

Μέχρι τις  13Μαρτίου:

 

5.939 περιπτώσεις παρενεργειών

 

973 νεκροί

 

Μέχρι τις 3 Απριλίου:

 

11.545 περιπτώσεις παρενεργειών

 

1.475 νεκροί

 

  

 BioNTech / Pfizer

 

Μέχρι τις 13Μαρτίου :

 

102.100 περιπτώσεις παρενεργειών

 

2.540 νεκροί

 

Μέχρι τις 3Απριλίου:

 

127.789 περιπτώσεις παρενεργειών

 

3.529 νεκροί

 

ΣΥΝΟΛΟ

3.964 νεκροί μέχρι τις 13 Μαρτίου και  5.993 μέχρι τις 3Απριλίου.

Και προφανώς δεν έχουν καταγραφεί όλες οι περιπτώσεις παρενεργειών και θανάτων


Για διευκρινιστικούς λόγους, βάζω ένα γράφημα από την εξαιρετική εφημερίδα La Verità, από το Twitter, το οποίο δείχνει τις δυσμενείς επιπτώσεις των διαφόρων εμβολίων ανάλογα με τις χορηγούμενες δόσεις.




Μήνυμα από τους διαχειριστές του Free Julian Assange

 Ζητάμε την υπομονή σας για τις επόμενες μέρες. Το Facebook έχει περιορίσει την πρόσβαση μας σε αυτή τη σελίδα. Μπορούμε να δημοσιεύσουμε μόνο μέσω κινητού τηλεφώνου και όχι μέσω υπολογιστή.

Αρχικά απαιτούνταν δύο βήματα επιβεβαίωση της γνησιότητας - απαιτώντας έναν κωδικό γραμμής για να συνδεθούμε. Αυτό επεκτάθηκε σε τρία βήματα.

Τώρα απαιτείται να προσκομίσουμε  φωτογραφία που έχει εκδοθεί από κρατική υπηρεσία πριν αποκτήσουμε πλήρη πρόσβαση σ' αυτή τη σελίδα.

Προς το παρόν οι περισσότερες δημοσιεύσεις δεν θα έχουν τις περιλήψεις που συνήθως παρέχουμε. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε με το κινητό. Ελπίζουμε να μας δοθεί η ′′ έγκριση ′′ και να έχουμε πλήρη πρόσβαση σε λίγες ημέρες. Μείνετε μαζί μας.

 

Message from the Free Julian Assange admins:

We ask for your patience for the next few days.  Facebook has limited our access to this page.  We can only post via mobile phone and not computer. 

First it was two step authentication - requiring a texted code to log in. That expanded to three step.

Now we are being required to provide government issued photo ID before we can fully access this page.

For now most posts will not have the summaries we usually provide.  This is best we can do by mobile.  We hope to be "approved" for full access in a few days.  Bear with us.



https://www.facebook.com/FreeJulianAssange1

 

Γράψε λάθος ;

 





Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε τον 20χρονο Duante Wright, κάτοικο της πόλης Μινεσότα των ΗΠΑ, με τον γιο του. Ο Duante Wright πυροβολήθηκε από αστυνομικό όταν προσπάθησε να διαφύγει από έλεγχο της αστυνομίας μέρα-μεσημέρι. Ο νεαρός Duante ήταν άοπλος και αυτό μπορούσαν να το διαπιστώσουν εύκολα οι τρεις αστυνομικοί που τον είχαν σταματήσει για έλεγχο. Η επίσημη δικαιολογία της αστυνομίας είναι ότι η αστυνομικός που τον πυροβόλησε τράβηξε κατά λάθος το περίστροφό της αντί για το μη-θανατηφόρο taser (όπλο που χρησιμοποιείται για την ακινητοποίηση ατόμων).

Ακολούθησαν διαδηλώσεις και ταραχές από το κίνημα Black Lives Matter (φωτο 2) και η κυβέρνηση έστειλε την Εθνοφρουρά και άλλα επίλεκτα σώματα στρατιωτικής αστυνομίας (φωτο 3) για να επιβάλλουν την τάξη.

Πρέπει να τονίσουμε ότι όταν πρόσφατα στην Ατλάντα λευκός άνδρας δολοφόνησε 8 άτομα εν ψυχρώ, καταδιώχθηκε από την αστυνομία και παρότι ένοπλος συνελήφθη χωρίς να πάθει το παραμικρό.

Τα όπλα "ξέρουν" πότε να εκπυρσοκροτήσουν, τα ατυχήματα και τα λάθη "γνωρίζουν" πότε πρέπει να γίνουν αλλά και όσοι/ες υφίστανται την αδικία φαίνεται να μαθαίνουν ότι δεν θα τους σώσει καμία αλλαγή προέδρου ή πρωθυπουργού (φωτο 4). Μαθαίνουν να μη φοβούνται και να μην περιμένουν. Είναι ένα σύστημα ολόκληρο που τους βάζει πρώτα στο περιθώριο και μετά στο στόχαστρο.

#ΜένουμεΕνεργοί #BlackLivesMatter #WeSpeakNow

https://www.facebook.com/Covid19Solidarity/

 

Η 48χρονη αστυνομικός Κιμ Πότερ, που σκότωσε εν ψυχρώ τον Duante Wright ,δεν είναι διόλου πρωτάρα (26 χρόνια προϋπηρεσίας, ενώ διατέλεσε και πρόεδρος σωματείου αστυνομικών)

Η Πότερ παραιτήθηκε, αλλά δεν έχει συλληφθεί, αφού οι αρχές υιοθετούν τον ισχυρισμό του «ατυχήματος». Σε προηγούμενη εμπλοκή αστυνομικών που κατέληξε στον θανάσιμο τραυματισμό μαύρου, η έμπειρη Πότερ τους είχε δώσει εντολή να κλείσουν τις κάμερες καταγραφής που φέρουν στις στολές τους…

Ματαιώνουν την εκδήλωση τιμής των “ηρώων” αλεξιπτωτιστών ναζί: Θέλαμε να τιμήσουμε τη γενναιότητα τους, λένε οι “Ευρωπαίοι Αλεξιπτωτιστές”

 

Τρομακτική ακόμη και η ανακοίνωση ματαίωσης της εκδήλωσης τιμής των ναζί αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε.

 

Με ανάρτηση που έγινε στο ελληνικό τμήμα της οργάνωσης των Ευρωπαίων Αλεξιπτωτιστών, οι διοργανωτές αναφέρονται σε “ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν διχασμούς μέσα στην κοινότητα Αλεξιπτωτιστών και ακόμη χειρότερο να βλέπεις ανθρώπους να μας κατηγορούν, γιατί τιμούμε τους πεσόντες Αλεξιπτωτιστές Αδελφούς χωρίς καμία διάκριση εθνικότητας, φυλής, πολιτικής άποψης και θρησκείας”.

 

Όπως αναφέρουν προσπαθώντας να αντιστρέψουν τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν:

 

 

“Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν να τιμήσει τη γενναιότητα των Γερμανών Αλεξιπτωτιστών, όπως και τη γενναιότητα των Συμμαχικών δυνάμεων, οι οποίοι, μαζί με Έλληνες Κρητικούς και Έλληνες Στρατιώτες, πολέμησαν ενάντια στους Γερμανούς εισβολείς στη Μάχη της Κρήτης”

 

Καταλήγουν λέγοντας ότι:

 

“Λυπούμαστε αν κάποιος προσβλήθηκε από την εκδήλωση μας και δείχνοντας σεβασμο στα αισθήματα των ιθαγενών (sic) Ελλήνων, δε θα γιορτάσουμε την 80η Επέτειο της Επιχείρησης κατάκτησης της Κρήτης”

 

Υπενθυμίζουμε ότι στο κείμενο για την εκδήλωση που ματαιώθηκε αναφερόταν ότι:

 

«Συμπληρώνονται 80 χρόνια από τότε που οι επίλεκτοι αλεξιπτωτιστές του Γ΄Ράιχ κατέκτησαν το νησί της Κρήτης. Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το θάρρος τους. Τιμούμε τους αδελφούς μας που έπεσαν στο πεδίο της μάχης που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την πρώτη στρατηγική αεροπορική επιχείρηση από αέρος».

 

Στην εκδήλωση που προγραμμάτιζαν να πραγματοποιηθεί στο Μάλεμε θα προχωρούσαν σε πτώση με αλεξίπτωτο σε τιμή των ναζί αλεξιπτωτιστών και της επιχείρησης κατάκτησης της Κρήτης.

 

Ολόκληρο το κείμενο όπως αναρτήθηκε στη σελίδα τους στο facebook:

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

  

Δημιουργήθηκε μεγάλη αναταραχή σχετικά με την προγραμματισμένη εκδήλωσή μας στην Κρήτη. Ως εκ τούτου, αποφάσισα να γράψω αυτό το μήνυμα για όσους δεν γνωρίζουν ποιοι είμαστε, ποια είναι τα συναισθήματά μας και τι κάνουμε. Είμαστε το Σωματείο ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ, ένας οργανισμός με 20 χρόνια ιστορίας που συγκεντρώνει στρατιωτικούς αλεξιπτωτιστές από κάθε ευρωπαϊκή Χώρα καθώς και παγκοσμίως. Έχουμε ιδρυτικά μέλη από το Σύνταγμα Βρετανών Αλεξιπτωτιστών, την Ιταλική Ταξιαρχία Αλεξιπτωτιστών Folgore, τους Γερμανούς Αλεξιπτωτιστές Fallshirmjägers και το Σοβιετικούς Αλεξιπτωτιστές VDV, χώρες που κατά τη διάρκεια του τελευταίου παγκόσμιου πολέμου πολεμούσαν μεταξύ τους.

 

Είμαστε ενωμένοι με μια δυνατή Αδελφοσύνη που ξεπερνά όλα τα προηγούμενα ιστορικά γεγονότα!

 

Πιστεύουμε στην αληθινή Αδελφότητα των Αλεξιπτωτιστών, στην Ευρωπαϊκή Ενότητα και στα Δημοκρατικά Ιδεώδη, αφού για δύο δεκαετίες προωθούμε τη διεθνή φιλία. Έχουμε μέλη από κάθε ευρωπαϊκή χώρα, από την Πορτογαλία έως τη Ρωσία και από την Ισλανδία έως την Κύπρο, καθώς και σε πολλές χώρες του κόσμου, όπως η Βραζιλία, η Ιαπωνία, οι Φιλιππίνες, η Αργεντινή, οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Νότια Αφρική, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, ο Λίβανος, Η Σιγκαπούρη, η Κίνα, η Ινδία, η Παλαιστίνη και το Ισραήλ και όλοι είμαστε ενωμένοι με τη Στρατιωτική Αξία και τον Αλεξιπτωτισμό στρογγυλού θόλου.

 

Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν διχασμούς μέσα στην κοινότητα Αλεξιπτωτιστών και ακόμη χειρότερο να βλέπεις ανθρώπους να μας κατηγορούν, γιατί τιμούμε τους πεσόντες Αλεξιπτωτιστές Αδελφούς χωρίς καμία διάκριση εθνικότητας, φυλής, πολιτικής άποψης και θρησκείας. Το ίδιο κάναμε και στις εκδηλώσεις της απόβασης της Νορμανδίας όπου αποτίσαμε τιμή σε όλους τους πεσόντες ανεξαρτήτως πλευράς.

 

Η Μάχη της Κρήτης ήταν η πρώτη στρατηγική αερομεταφερόμενη επιχείρηση, ορόσημο στην ιστορία της στρατιωτικού αλεξιπτωτισμού και στην ιστορία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν να τιμήσει τη γενναιότητα των Γερμανών Αλεξιπτωτιστών, όπως και τη γενναιότητα των Συμμαχικών δυνάμεων, οι οποίοι, μαζί με Έλληνες Κρητικούς και Έλληνες Στρατιώτες, πολέμησαν ενάντια στους Γερμανούς εισβολείς στη Μάχη της Κρήτης. Επίσης, ήταν μια ευκαιρία να προωθηθεί η Αδελφότητα Αλεξιπτωτιστών και η συντροφικότητα μεταξύ στρατιωτών διαφορετικών Εθνών όπως επίσης και μια πολιτιστική ευκαιρία για επίσκεψη σε ιστορικά μέρη και μουσεία.

 

Λυπούμαστε πολύ εάν κάποιος προσβλήθηκε για αυτό και σεβόμενοι το αίσθημα των αυτόχθονων Ελλήνων, δεν θα γιορτάσουμε την 80η επέτειο της Μάχης Κρήτης.

 

Αετοί!

 

Giulio Festa

 

Πρόεδρος της EPA

 

~~~~~~~~~~~~~~~~

 

ABOUT KRETE MEMORIAL

 

Dear comrades and friends,

 

A lot of commotion is made around our planned event in Crete. Therefore, I decided to write this message for everyone who do not know who we are, what are our feelings, and what we do. We are the EUROPEAN PARATROOPERS Association, an organization with 20 years of history that regroups military parachutists from every European Country as well as worldwide. We have founder members from the British Parachute Regiment, Italian Folgore Brigade, German Fallshirmjägers and Soviet VDV, countries that during the last world war were fighting each other.

 

We are united by a strong brotherhood that overcomes all past events!

 

We believe in the true Airborne Brotherhood, in the European Unity and Democracy, while for two decades we are promoting the International friendship. We have members from every European Country, from Portugal to Russia and from Iceland to Cyprus as well as in many counties of the world like Brazil, Japan, Philippines, Argentina, United States, Canada, South Africa, Australia, New Zealand, Lebanon, Singapore, China, India, Palestine and Israel and we are all united by the military valour, and the round canopy parachuting.

 

It’s really sad though to see people that try to make divisions inside the airborne community and even worst to see people that blame us because we honor the fallen airborne brothers without any discrimination of nationality, race, political view and religion. We did the same think in the airborne memorial event of Normandy where we honoured every paratrooper from each side.

 

Operation Mercury was the first ever strategic airborne operation, a milestone in the history of military parachuting and the history of the World War II. The purpose of the event was to commemorate and honor the bravery of German Fallschirmjäger, as well as the bravery of Allied forces, who, alongside Greek soldiers and Cretans, fought against the German invaders in the Battle of Crete. Also, it was an opportunity to promote the Airborne Brotherhood and the comradeship among soldiers of different Nations, and a cultural opportunity for visiting historical places and museums.

 

We are very sorry if someone was offended for this and respecting the feeling of the indigenous Greeks, we will not celebrate the 80th Anniversary of the Operation Mercury in Creta.

 

Airborne!

 

Giulio Festa

 

EPA President

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

 

Δημιουργήθηκε μεγάλη αναταραχή σχετικά με την…

 

Posted by European Paratroopers – Hellas on Tuesday, April 13, 2021

[---->]