Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χωράει στο αντιρατσιστικό Θεσσαλονίκης


antiratsistiko-festival

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χωράει στο αντιρατσιστικό Θεσσαλονίκης 

Έκπληξη ισχυρίζονται ότι προκάλεσε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση των διοργανωτών του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης να αποκλείσει το κυβερνών μνημονιακό κόμμα από τη φετινή διοργάνωση. Εξέδωσαν μάλιστα και σχετική ανακοίνωση την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Θεωρούμε ότι αν είχαν μπει στον κόπο να διαβάσουν το σημείωμα των διοργανωτών (που παραθέτουμε παρακάτω) θα καταλάβαιναν ότι ένα κόμμα που προωθεί τα πιο σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που έχει γνωρίσει αυτή η χώρα και το οποίο αγνόησε την απόφαση του δημοψηφίσματος, δεν χωράει σε μια τέτοια κινηματική διοργάνωση.
Το info-war.gr πάντως  θα είναι εκεί και θα σας μεταδίδει τα νεότερα του φεστιβάλ.

Ανακοίνωση των διοργανωτών 

Εκτεταμένα επεισόδια στο Ρέθυμνο σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η εγκατάσταση νέων ανεμογεννήτριων – Παγκρήτια κινητοποίηση τη Δευτέρα


http://candiaalternativa.info/files/2015/10/HERAKLIO-3-10-2015-2.jpg

Μάχη μέχρι τέλους είναι αποφασισμένοι να δώσουν οι κάτοικοι χωριών του Ρεθύμνου που, αφού έχουν ήδη εγκατασταθεί 8 ανεμογεννήτριες, προσπαθούν να αποτρέψουν νέες εγκαταστάσεις πυλώνων. Σήμερα τρία φορτηγά φορτωμένα με ανεμογεννήτριες επιχείρησαν να φθάσουν στο βουνό “Σιδέρωτας” του Ρεθύμνου. Μπροστά στα φορτηγά βρέθηκαν κάτοικοι της περιοχής που εμπόδισαν τη διέλευση ενώ οι υπεύθυνοι εκ μέρους του εργολάβου ενημέρωσαν ότι προτίθενται να αποχωρήσουν.
Οι κάτοικοι ακολούθησαν τα φορτηγά μέχρι το λιμάνι του  Ηρακλείου
Οι κάτοικοι ακολούθησαν τα φορτηγά με τα ιδιωτικά τους οχήματα, ενώ όταν τα φορτηγά βγήκαν στην Εθνική Οδό πήραν κατεύθυνση προς το Ηράκλειο. Εκεί, κάτοικοι αναφέρουν, ότι υπήρξε η παρέμβαση αστυνομικής δύναμης χωρίς ωστόσο να σημειωθούν συλλήψεις και προσαγωγές.