Αυτό ΕΣΕΙΣ το ονομάζεται επανάσταση


"Ο ανώτατος αξιωματούχος δήλωσε ότι οι συνοριοφύλακες του Ιράκ είδαν με τα μάτια τους τον Ελεύθερο συριακό στρατό να αναλαμβάνει τον έλεγχο ενός φυλάκιου των συνόρων, να πιάνουν αιχμάλωτο ένα αντισυνταγματάρχη  του τακτικού στρατού της Συρίας, και να του κόβουν  τα χέρια και τα πόδια.
"Στη συνέχεια, εκτέλεσαν 22 Σύρους στρατιώτες μπροστά στα μάτια των Ιρακινών στρατιωτών."






Οι Σύροι αντάρτες ελέγχουν όλα τα συνοριακά φυλάκια με το Ιράκ
(AFP) - 1 ημέρα πριν

Βαγδάτη – Σύροι αντάρτες έχουν υπό τον έλεγχο τους όλα τα σημεία διέλευσης των συνόρων μεταξύ  Ιράκ και Συρίας, δήλωσε στο AFP την Πέμπτη, ο υφυπουργός Εσωτερικών της Βαγδάτης.

"Όλα τα συνοριακά σημεία μεταξύ του Ιράκ και της Συρία βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Ελεύθερου στρατού της Συρίας," δήλωσε ο  
Adnan al-Assadi  στο Γαλλικό Πρακτορείο μέσω τηλεφώνου.

"Τα σημεία διέλευσης των συνόρων και όλα τα φυλάκια βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Ελεύθερου στρατού της Συρίας.

Ο Assadi είπε επίσης ότι διεξάγονται μάχες μεταξύ του συριακού στρατού και των ανταρτών στα σύνορα  με το βόρειο  Ιράκ, στην περιοχή της Sinjar.

Ο ανώτατος αξιωματούχος δήλωσε ότι οι συνοριοφύλακες του Ιράκ είδαν με τα μάτια τους τον Ελεύθερο συριακό στρατό να αναλαμβάνει τον έλεγχο ενός φυλάκιου των συνόρων, να πιάνουν αιχμάλωτο ένα αντισυνταγματάρχη  του τακτικού στρατού της Συρίας, και να του κόβουν  τα χέρια και τα πόδια.

"Στη συνέχεια, εκτέλεσαν 22 Σύρους στρατιώτες μπροστά στα μάτια των Ιρακινών στρατιωτών."

Ανεξάρτητη έρευνα για τον αριθμό των φονευθέντων δεν ήταν δυνατόν να γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: