Ακούστε τον αρχηγό της ουκρανικής νεοναζιστικής ομάδας C14

 





Ακούστε τον Yevhen Karas, αρχηγό της ουκρανικής νεοναζιστικής ομάδας C14, να εξηγεί τη μακροπρόθεσμη στρατηγική των δεξιών πολιτοφυλακών στην Ουκρανία νωρίτερα τον περασμένο μήνα.

 

«Μας έδωσαν τώρα τόσα όπλα, όχι επειδή όπως λένε κάποιοι, «η Δύση μας βοηθάει» - όχι επειδή θέλουν το καλύτερο για εμάς, αλλά επειδή εκτελούμε τα καθήκοντα που έχει θέσει η Δύση», διακηρύσσει.

 

Η C14, η οποία συμμερίζεται τους στόχους του διαβόητου νεοναζιστικού τάγματος Azov, είναι η πτέρυγα της νεολαίας του υπερεθνικιστικού κόμματος Svoboda. Ενώ το κόμμα έχει πολύ μικρή επιρροή σε κοινοβουλευτικό επίπεδο στην Ουκρανία, είχε σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος του 2014. Το κόμμα τερμάτισε επίσημα τη συσχέτιση με την παραστρατιωτική πτέρυγά του, η οποία διαλύθηκε στο τάγμα του Αζόφ, παρά το γεγονός ότι παρέμεναν άτυποι δεσμοί.

Πηγή το redfish με πάνω από 800.000 ακόλουθους στην Ευρώπη που το Facebook μόλις απαγόρευσε :

Το Facebook μόλις απαγόρευσε τη σελίδα μας με πάνω από 800.000 ακόλουθους στην Ευρώπη. Αυτή είναι μια κατάφωρη επίθεση στο θεμελιώδες δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου, για το οποίο 🇪🇺 αρέσει να υπερηφανεύεται. ΔΕΝ θα φιμωθούμε. #UnblockRedfish

TIKTOK: https://tiktok.com/@redfishstream

ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑ: https://t.me/redfishstream

Δεν υπάρχουν σχόλια: