ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΛΑΘΩΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΩΝ, ή Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ (Σ-Η-Μ-Ε-Ρ-Α) ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ


(Χειροτερη, σχεδον κι από το να περιμενεις
τον Κουλη να σε «σωσει»…)

Τα καναν χειροτερα κι από το μουνι που τους πεταγε, αλλα το μονο που τους ενδιαφερει είναι να ξαμολήσουν τα ξεφτιλισμενα τρολ τους για να θολώσουν τα νερα και να σωσουν το επικοινωνιακο παιχνιδι….

Εχουμε και λεμε:

1) Η φωτια ξεκινησε από ένα μαντρι στο Νταου Πεντελης, από ανθρώπινο λαθος….Επι τοπου εσπευσαν λιγοι πυροσβεστες μαζι με μερικους ιδιώτες της Πολιτικής Προστασιας…. Φυσικα ο μαλακας που (πιθανώς) πηγε να καψει ξεροχορτα δεν θα αναζητηθει ποτέ καθώς το ευπιστο χαζοπόπολο πρεπει να μεινει με την εντύπωση ότι προκειται για «σχεδιο αποσταθεροποιησης». Ρωσοι ή Τουρκοι πρακτορες και τα σχετικα….

2) Και κει που καιγονταν κατι πουρναρια, ο αερας στροβιλιστηκε και περικυκλωσε οσους την παλευαν….Στην περιπτωση αυτή, επρεπε να βαρεσει συναγερμος και να κληθουν εναερια μεσα (Καναντερ). Από πανω, ακριβώς, πετουσε το ελικοπτερο της Πολιτικής Προστασιας και εβλεπε την κατασταση που ειχε ξεφυγει…Παπάρια μάντολες, αυτοι μαλλον εξυναν τα αχαμνα τους….

3) Εκ των υστερων ξαμολησαν τα συριζόπανα να λένε ότι «δεν μπορούσαν να πεταξουν Καναντερ λογω αέρα και κατοικημενων περιοχων» (Δεν εχει πατο η ξεφτιλα και το συγγνωστό καθεστωτικο ψευδος…) Κι αμα τους αμολήσεις βιντεο από Καναντερ που κλήθηκε ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ και επιχειρουσε πάνω από το φλεγόμενο Ματι, στο κατεβαζουν…..


4) Όσο η φωτια πλησίαζε στη Ραφηνα, είναι πιθανον καποιος κόπανος της Πυροσβεστικής να διαβεβαιωσε τον Σκουρλετη (τον Σκουλετη, μωρε, βαλατε να «συντονισει»;) ότι, αν η φωτια περάσει μέσα από τον Νέο Βουτζα, η Λεωφορος Μαραθώνος πάντοτε λειτουργει ως αντιπυρική ζώνη…. Ο οικιστικος ιστος του Βουτζα αντιμετωπιζει κάθε χρονο εμπρησμους κι οι βιλες στο δασος αμυνονται επιτυχως, αξιοποιώντας το νερο από τις πισινες τους….Για αυτό και αφησαν τη φωτια να φτασει μεχρι τον οικισμο, χωρις να επεμβει ΚΑΝΕΝΑ εναεριο μεσον!

5) Ο (αγνωστος, μέχρι στιγμης) μαλακας που θεώρησε τη Μαραθωνος ως «αποτελεσματικη αντιπυρική» παρέβλεψε το γεγονος ότι αυτή τη φορά ο άνεμος ήταν δυτικος (κάθετος στη Μαραθώνος) και όχι βορειος-και σχεδον παραλληλος με αυτή-, όπως συνηθως….

6) Και με δυτικο ανεμο, η φλεγομενη ρεματιά του Βουτζα (επισης κάθετη στη Μαραθωνος) μετατρεπεται σε «θερμικο κανονι» που υπερπολλαπλασιαζει την ενταση του ανεμου και είναι ικανο να αναφλεξει όχι μονο το Ματι (που βρισκεται από την απεναντι πλευρα της Μαραθωνος) αλλά ακομα και την (τσιμεντωμένη) Νεα Μάκρη!

7) Το πρωτο μεγα εγκλημα ηταν που δεν ζητηθηκε η συνδρομη Καναντερ για να ριξουν από ψηλα νερο στη ρεματια του Βουτζα….Οχι για να σβήσουν τη φωτια αλλά για να περιορισουν το θερμικο φορτιο της που ενισχυε τον ανεμο…. (Ενταξει, δεν εχουμε Καναντερ, αλλα εχουμε συριζοτρόλια για να μας πείσουν ότι «δεν χρειαζονταν» ή οτι «δεν μπορουσαν να πεταξουν»….) Επισης δεν εχουμε, πια Δασοπυροσβεση...Το συριζαιϊκο κριτηριο για προσληψη ειναι "να εχεις αναπηρια τουλαχιστον 50%...Δηλώνεις "παρενδυτικος με ασθμα", πιανεις τα μορια και διοριζεσαι να σβηνεις το δασος με τις γοβες σου....

8) Η χοντρομαλακία που εγινε με το αξιωμα «η Μαραθωνος είναι αντιπυρική ζωνη» αποδεικνύεται από το γεγονος ότι στο σημειο ειχε διατεθει ΜΟΝΟ ΕΝΑ (!!!!) πυροσβεστικο οχημα. Κι όταν διαπιστώθηκε το μεγεθος της πατατας επιστρατευτηκαν μερικοι πολίτες με δικα τους αλυσσοπριονα και μια μπουλντοζα που προσπαθουσαν, τελευταια στιγμη, να κοψουν κανα πευκο….

9) Από επανω «κατουραγε» με τον κουβα κι ένα Ερικσον…Καποιοι, προφανώς, κοροϊδευαν τον εαυτο τους (Αλλά ‘το παραδακι να πεφτει…)

10) Και εκει εγινε το Μεγα Εγκλημα….Διοχετευσαν την κυκλοφορια (μετα το κλεισιμο της Μαραθωνος) ΜΕΣΑ από το Ματι !!!(ναι,,,,,το ιδιο Ματι που τωρα τα ξεφτιλοτρολ του Καθεστωτος μας λενε ότι «είναι λαβυρινθος, λογω αναρχης δομησης»….Εγινε, εκ των υστερων,μεγαλη επικοινωνιακή προσπαθεια να διαψευσθει ότι εγινε κατι τετοιο,ώσπου «τους εδωσε στεγνα» η Αλεκα Παπαρρηγα λεγοντας «και μενα με ααναγκασαν να περασω από κει….Παγιδευτηκα, με τους αλλους, αλλα ο οδηγος μου βρηκε καβαντζα και ξεφυγαμε…Πισω μου, οι αλλοι καηκαν υστερα απο δυο λεπτα…»…. (Σήμερα, τα συριζοτρολια, χωρις ιχνος φιλοτιμου, μιλανε για αυθαιρετη δομηση και κακή ρυμοτομια για να ριξουν την μπαλα στην κερκιδα….)


11) Μια άλλη μαλακια που ακουμε σημερα από τα συριζοτρόλια είναι «οι μαντρες ειχαν κλεισει την προσβαση στη θαλασσα»….Ποια προσβαση, ρε ρεζιληδες; Αφου αναμεσα στα τελευταια σπιτια/ξενοδοχεια και την παραλία υπάρχει γκρεμος! Και ευτυχώς που υπάρχουν σπιτια (και σκαλες αναμεσα σε αυτά και τη θαλασσα) και οι ανθρωποι δεν χρειαστηκε να πηδηξουν στο κενο, όπως εκανε η 13χρονη….

12) Η Επιτομη του Εγκληματος εγινε στην παραλια….(Θα δεχομουν, ρεμάλια, τις κλαπαρχιδιες περι «ρυμοτομιας και παρεμβαλλομενων μαντρών» αν δεν συνεβαινε κατι που σας ξεφτιλιζει οριστικα: Ο ιατροδικαστης λεει ότι τα περισσοτερα πτωματα ανηκουν σε ανθρωπους που ΕΦΤΑΣΑΝ στη θαλασσα!!!) Η αληθεια είναι ότι ενώ οι αρχες ειχαν ειδοποιηθει ότι ο κοσμος εχει μαζευτει στην ακρογιαλια ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ, εκαναν 4 ώρες να δωσουν εντολη στο Λιμενικό  της Ραφηνας να κινητοποιηθει….Κι ακουω σημερα τον Τοσκα να λεει «Δεν παραιτουμαι…. Πέθαναν επειδη εχτιζαν αυθαιρετα!»)

13) Μαγκες, κοψτε τα Καθεστωτικα Ψευδη! Με 150 νεκρους «για το τιποτε» (τοσοι θα είναι τελικα) γαματε μονοι σας το καρμα σας και γινεστε μισητοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: