Κι αυτό παίζει

 


Υπάρχει μια μέθοδος  στην άσκηση  προπαγάνδας   που λέει ότι όσο πιο μεγάλα είναι τα  ψέματα που θα πεις , τόσο πιο πιστευτά γίνονται. Επίσης, όσο πιο μεγάλα είναι τα ψέματα που θα βάλεις στο στόμα των αντιπάλων σου.  

Βλέπουμε την εφαρμογή αυτής της μεθόδου  και στον τωρινό  πόλεμο στην Ουκρανία, για τον οποίο μέχρι και ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε αυτές τις μέρες ότι προκλήθηκε από την απεριόριστη επέκταση του ΝΑΤΟ προς Ανατολάς. Πρέπει να δείξεις, λοιπόν,   μέσω των ΜΜΕ  στην κοινή γνώμη μαζικά "εγκλήματα πολέμου" (όπως στο Ιράκ το 2003 "όπλα μαζικής καταστροφής") , πρέπει να μιλήσεις για βιασμούς παιδιών από Ρώσους στρατιώτες, να σκηνοθετήσεις βομβαρδισμούς μαιευτηρίων, να πείσεις ότι η Φινλανδία, η Σουηδία, η Πολωνία  και η Μολδαβία  θα πέσουν άμεσα  φτωχά θύματα του αιμοβόρου βρυκόλακα  Πούτιν και, επίσης, να προετοιμάσεις τους δυτικούς πληθυσμούς  (αυτό δυστυχώς μπορεί να μην είναι ψέμμα αλλά αυτοεκπληρούμενη  προφητεία ) για τον επικείμενο παγκόσμιο πόλεμο. 


Ομοίως-και ας με συγχωρήσουν οι φανατικοί των εμβολίων- προηγουμένως, έπρεπε με αυθαίρετα σχεδόν κριτήρια να ορίζεις τα θύματα με ή από κόβιντ, να καλλιεργείς τον νοσοτρόμο στο δελτίο των οκτώ, να παρουσιάζεις ως τέρατα και "δαιμονικούς"  όσους διαφωνούσαν με το απαρτχάιντ και τα μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού. Το ίδιο σύστημα εξουσίας, πρώτα ντυμένο  ως "υγειονομικό" και τώρα ως "στρατιωτικό",  έκανε το πρώτο και τώρα κάνει το δεύτερο. Ακόμη, όμως, και αν διαφωνούμε στα του εμβολιασμού ,ας συμφωνήσουμε στο ότι η "ομόφωνη" εικόνα των στρατιωτικοποιημένων πλήρως δυτικών ΜΜΕ για τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι ένα τερατώδες προπαγανδιστικό  Ψεύδος.   Μια πλήρης δαιμονοποίηση του αντιπάλου.


   Στις δίκες κατά των  υποτιθέμενων μάγων και μαγισσών στην προνεωτερική μεσαιωνική Ευρώπη, όπως και πιο πρόσφατα  και στις σταλινικές δίκες της Μόσχας, οι κατηγορούμενοι "αντίπαλοι" ομολογούσαν τα πιο φρικτά  και απεχθή εγκλήματα. Κάποιος κατηγορούμενος, ενδεικτικά,  για  τελετουργική μαγεία  στο βασίλειο των Φράγκων ομολόγησε, πριν τον κάψουν στην πυρά,  τα εξής:

" Είμαι δορυφόρος και οπαδός του Σατανά. Για πολύ καιρό χρημάτισα θυρωρός στην κόλαση. Εδώ, όμως, και αρκετά χρόνια μαζί με έντεκα άλλους συντρόφους μου, ερημώνω το βασίλειο των Φράγκων .Εκτελώντας τις διαταγές που μας έδωσαν,  καταστρέψαμε το στάρι, το κρασί, και όλους τους άλλους καρπούς που γεννά η γη προς χρήση των ανθρώπων.." ( Vilfredo Pareto " Traite de sociologie generale", 1917, παράγραφος 201, παραπέμπεται και σε Κ. Παπαϊωάννου " Η ψυχρή ιδεολογία" , Αθήνα 1986,  εκδόσεις Ύψιλον, σελ. 104). 

     

 Όταν συλληφθεί ο δαιμονικός Πούτιν μέσω "αλλαγής καθεστώτος"  και οι σατανιστές της ρωσικής ηγεσίας, κάποια ανάλογα εγκλήματα θα ομολογήσουν. Για να τα ομολογήσουν, θα τα έχουν κάνει κόλας, αυτονόητο. 

Εδώ είμαστε και θα το δείτε!!! Εκτός αν πρώτα καούμε όλοι μαζί, υπεύθυνοι και ανεύθυνοι,  στην  εξιλαστήρια πυρά.

Κι αυτό παίζει.

[----->]


Δεν υπάρχουν σχόλια: