Το κράτος δολοφονεί

 

"Το κράτος δολοφονεί! Κι όταν λέω κράτος, δεν εννοώ μόνο τα κυβερνητικά ρεντίκολα. Συμπεριλαμβάνω και τα ρεντίκολα της μουγκής αντιπολίτευσης, δεδομένου ότι ο σιωπών δοκεί συναινείν!"

======================================

Alexandros Raskolnick αισθάνεται θυμωμένος.

=======================================

Πέρυσι τέτοια μέρα είχαμε 600 διασωληνωμένους και 78 νεκρούς. Χθες είχαμε 714 διασωληνωμένους και 116 νεκρούς, διαβάζω σε σχόλιο φίλου (Κωστής Ανετάκης) που αναρωτιέται εύλογα σε τι ακριβώς έχει βοηθήσει ο εμβολιασμός.

Παρόλο που στέκομαι με μεγάλη επιφύλαξη απέναντι σ' αυτά τα άρπα-κόλλα εμβόλια, σκέφτομαι ότι κάποιους πραγματικά θα τους βοηθούν, δεν μπορεί. Άλλη συζήτηση ο κίνδυνος που αναλαμβάνουν οι νέοι και οι υγιείς που στην πραγματικότητα δεν χρειάζονται αυτό το μπόλι.

Η δική μου λογική λέει ότι η άθλια εικόνα που βιώνει σήμερα η Ελλάδα, δεν οφείλεται ούτε στους νέους (που μας λέγανε πέρσι) ούτε στους ανεμβολίαστους (που μας λένε φέτος), αλλά οφείλεται στην συνεχώς επιδεινούμενη εικόνα του ετοιμόρροπου ΕΣΥ.

Το κράτος δολοφονεί: αυτό λέω εγώ. Κι όταν λέω κράτος, δεν εννοώ μόνο τα κυβερνητικά ρεντίκολα. Συμπεριλαμβάνω και τα ρεντίκολα της μουγκής αντιπολίτευσης, δεδομένου ότι ο σιωπών δοκεί συναινείν!

[---->]

Μέσω https://www.facebook.com/hatzis.michalis


Δεν υπάρχουν σχόλια: