Η επιλεκτική μνήμη του Αλέξη...

 

Θα ήθελα,  να ρωτήσω τον Αλέξη Τσίπρα: πότε θυμήθηκες την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς;

Τώρα που βρέθηκες στην αντιπολίτευση;

Γιατί ως κυβέρνηση, στέναζαν κάθε Τετάρτη, στην αρχή τα Ειρηνοδικεία και μετά τα Συμβολαιογραφεία, με πλειστηριασμούς σπιτιών φτωχών νοικοκυριών!!!

Γιατί ως κυβέρνηση, έστελνες Αλέξη, χωρίς έλεος, τα ΜΑΤ και το αμαρτωλό Τμήμα “Προστασίας του Κράτους" να χτυπούν αδίστακτα, χωρίς έλεος, όσους διαμαρτύρονταν για την αρπαγή των φτωχών νοικοκυριών και τους εκπροσώπους... του  Δημοκρατικού Πολιτεύματος”  να μαγνητοσκοπούν παράνομα τους πρώην συντρόφους σου που μάχονταν για να σώσουν πρώτες κατοικίες!!!

Γιατί εσύ, επίσης, Αλέξη, μαζί με τον Σταύρο Κοντονή, που τώρα διέγραψες, μετέφερες τους πλειστηριασμούς από τα Ειρηνοδικεία, για να τους στεγανοποιήσεις από τους αγώνες και από την κοινή θέα, στα σκοτεινά απροσπέλαστα δώματα των Συμβολαιογραφείων για να διεξάγονται αδιαφανώς με ηλεκτρονικό τρόπο!!! Εσύ, προσωπικά ό ίδιος, υπέγραψες τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς!!!

Γιατί εσύ, ακόμα, μαζί με τον Σταύρο Κοντονή, μετέτρεψες σε ιδιώνυμο αδίκημα τον αγώνα για την προστασία της πρώτης κατοικίας, το οποίο έκτοτε υφίστατο αυτεπάγγελτη δίωξη και ένα χρόνο φυλάκιση!!!

Τελικά, η μνήμη σου Αλέξη, είναι πολύ επιλεκτική...

[----->]

Δεν υπάρχουν σχόλια: