Να τα λέμε κι αυτά


Μπλε μπογιά από τον Αίαντα στους μετανάστες

Διαβάζω την...πανηγυρική είδηση πως οι...θρυλικοί "Αίαντες" της ΕΛ.ΑΣ. εκτοξεύουν νερό με μπλε φωσφορούχα μπογιά εναντίον των προσφύγων,οι οποίοι έτσι γίνονται ορατοί μέσα στη νύχτα από τις διωκτικές δυνάμεις και συλλαμβάνονται πιο εύκολα.

Μάλιστα.Ο φασισμός των κυβερνήσεων περνά λοιπόν σε άλλο επίπεδο.Από τα...περίφημα αστεράκια (κόκκινο,κίτρινο,ροζ,μαύρο) των ναζί που με αυτόν τον τρόπο διαχώριζαν τους κομμουνιστές,τους Εβραίους,τους ομοφυλόφιλους,τους Ρωμά κ.ο.κ. περάσαμε στις φωσφορούχες μπογιές που "μαρκάρουν" τους πρόσφυγες!

Για να τα λέμε και όλα κι επειδή κάποια..."αριστερούλικα" δικαιωματικούλια διαμαρτύρονται όψιμα γι αυτό,να θυμίσω πως οι "Αίαντες" χρησιμοποίησαν τέτοιο μείγμα (με κίτρινη μπογιά) στα γεγονότα του Πολυτεχνείου το 2018,όταν τα ΜΑΤ της Γεροβασίλη μετέτρεψαν μια άκρως ειρηνική πορεία τιμής στα θύματα του Νοέμβρη του '73 σε νύχτα - κόλαση του Δάντη,όπου πετσόκοψαν εκατοντάδες νεολαίους στα στενά των γύρω δρόμων του Πολυτεχνείου και εκτοξεύοντας το ναζιστικής έμπνευσης μείγμα ώστε να έχουν...σίγουρους στόχους!

Να τα λέμε κι αυτά,που λέει μια ψυχή..."αριστερά" και οικογενειακά βολεμένη (πορτιέρη τις τυρόπιτες και γρήγορα)!


Δεν υπάρχουν σχόλια: