Μπίζνα ήταν και είναι


 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Δεν υπάρχει γραπτή δεσμευτική συμφωνία για το μεταναστευτικό κ παρόλα αυτά 4,5 χρόνια εφαρμόζεται κατά γράμμα από την ταχαριστερά Τσίπρα ,ο οποίος κ την έφερε χωρίς καν να ενημερώσει τη βουλή. Για τον λαό ούτε λόγος. 

Διακινητές κ ΜΚΟ ζουν από σάρκες ανθρώπων που φέρνουν σε σαμπρέλες κ αν δεν πνιγούν ,τους παραλαμβάνουν οι εδώ ΜΚΟ .Τι δεν καταλαβαίνουμε δηλαδή? 

Για ποιες χώρες της ΕΕ λέτε ,ότι  θα τους φιλοξενήσουν κ άρα κρατούνται εδώ με το ζόρι οι πρόσφυγες? Ποιες χώρες της ΕΕ τους δέχονται ? Που είναι ο Πάπας ο ‘’φιλάνθρωπος" να πάρει θέση κ γιατί τρέχει στις πόρτες του ο Τσίπρας ? Η ΕΕ γι αυτό έφτιαξε την άγραφη συμφωνία για το μεταναστευτικό μεταξύ Ελλάδας κ Τουρκίας, της οποίας το περιεχόμενο είναι σαφές. Πάρτε τόσα κ θα κρατάτε τους πρόσφυγες μέσα στις χώρες σας ,για να μην φτάσουν ποτέ σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Τόσο κυνικά, τόσο ωμά κ τόσο στοχευμένα . 

Ακουσε κανείς από τον Τσίπρα , τι συμφώνησαν τότε? Ακουσε κανείς σε πάνελ έστω γιατί τηρείται πιστά ενώ δεν είναι γραπτή συμφωνία ? Ακουσε ποτέ κανένας έστω μια κριτική για μια άγραφη στο μιλητό κ στο πόδι συμφωνία που εφαρμόζεται σε μια χώρα με απίστευτη ανθρωπιστική κρίση εδώ κ 4,5 χρόνια ? 

Οι ΕΟΖ (ειδικές οικονομικές ζώνες) , τα φτηνά εργατικά χέρια της ΕΕ εδώ είναι κ με κάθε θυσία πρέπει να μείνουν εδώ .Αυτή είναι η ΕΕ κ την πληρώνει ακριβά μόνο η χώρα μας .Μια αλήθεια που συγκαλύπτεται με κορώνες τάχα αλληλεγγύης ,την ώρα που στις Μόριες βιάζονται παιδιά κ άνθρωποι γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης των ΜΚΟ που δεν είναι διόλου ΜΚΟ καθώς παίρνουν από το κράτος χρήματα κ ξέχωρα από τους πρόσφυγες τι τσεπώνουν .

Μπίζνα ήταν όταν συμφωνήθηκε, μπίζνα όταν αντάλλαξε η προηγούμενη κυβέρνηση το προσφυγικό για να πάρει τον χαμηλό ΦΠΑ στα νησιά κ μπίζνα θα μείνει για φτηνά εργατικά χέρια, τράφικινγκ ,κ όποια μορφή εκμετάλλευσης μέσα στην ΕΕ .Ολα τ άλλα σανό που δεν χωράμε άλλο πια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: