Ζήτω η τρέλλα !


 Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Σταυρίδης,ζήτω η τρέλα


Αυτοί ρε κατεβαίνουν σε αντιαμερικάνικη διαδήλωση και τους κρατάει το πανό ο Τζέφρυ Πάϊατ. Τί λέμε τώρα

Δεν έχει και δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος με τι είδους σύστημα διάδοσης τρέλας έχουμε μπλέξει. Στην επιστήμη της Επικοινωνίας, ονομάζεται "διπλός δεσμός" και παράγει κοινωνικά συμπτώματα που αντιστοιχούν στην ατομική παθολογία της σχιζοφρένιας.

(Πρόκειται για την ταυτόχρονη εκφορά δύο αλληλοαναιρούμενων πράξεων).

Αν σας έρθει μια ακατανίκητη διάθεση να χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο με όλα αυτά που συμβαίνουν, μην το κάνετε. Είστε απλώς υπό την επήρεια του "διπλού δεσμού".







Προφανώς το κυβερνητικό συνονθύλευμα που φόρεσε τα καλά του στο "Νιάρχος" για να δεξιωθεί τον Μοράλες (παρουσία και του Προέδρου(τρομάρα του) της ΣοσιαλΔιεθνούς ΓΑΠ), είτε δεν παρακολουθούσαν την ομιλία του Μοράλες είτε ακούγαν λάθος διερμηνεία.

Γιατί δεν είναι δυνατόν κάποιος που έχει ενεχειριάσει το ΣΥΝΟΛΟ του δημοσίου πλούτου, και ξεπουλάει όσο όσο τη δημόσια περιουσία, να χειροκροτεί τον Έβο όταν αναφέρει ότι αυτοί πετάξανε τους Αμερικάνους που ήθελαν να ιδιωτικοποιήσουν τα πάντα και «από την πρώτη στιγμή δεν δίστασα να προχωρήσω στην εθνικοποίηση των μεγάλων εθνικών επιχειρήσεων και υπηρεσιών"...





Δεν υπάρχουν σχόλια: