O νέος Εφιάλτης

Το φυσικό αέριο της Γάζας κι η εισβολή του Ισραήλ
Από νομικής άποψης, τα αποθέματα φυσικού αερίου στη Γάζα ανήκουν στην Παλαιστίνη.Με κίτρινο χρώμα η «περιοχή αξιολόγησης» της λεκάνης της Ανατολικής Μεσογείου – Με κόκκινο χρώμα τα κοιτάσματα φυσικού αερίου – Με πράσινο τα κοιτάσματα πετρελαίου
 
Ο Αλέξης Τσίπρας ως επικεφαλής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ. ΕΛ συνεχίζει το εγκληματικό του έργο.

Ο άνθρωπος που έγινε πρωθυπουργός γιατί οικιοποιήθηκε και την φιλοπαλαιστινιακή ατζέντα, έχει φτάσει να κάνει την χώρα μας, μία κανονική αποικία του Ισραήλ και να εξυπηρετεί στο απόλυτο τα συμφέροντα του.


Ο άνθρωπος που έφτασε στο σημείο να φορέσει μέχρι και την Παλαιστινιακή Κουφίγια, σήμερα προχωράει στην κλοπή του φυσικού αερίου της Παλαιστίνης μέσω του Αγωγού East Med και να διεξάγει επαναλαμβανόμενες κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με τους μακελάρηδες του Παλαιστινιακού λαού.

Αυτός ο άνθρωπος αφού πρώτα παγίδευσε τον ελληνικό λαό, έστρεψε την χώρα μας απέναντι στους αδερφούς λαούς και τις χώρες τους, προς χάριν των συμφερόντων που εξυπηρετεί. Η Ελλάδα που βρέθηκε απέναντι σε χώρες όπως αυτές της Παλαιστίνης, της Συρίας και της Υεμένης.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που μετά από την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τους δεκάδες νεκρούς από τις πυρκαγιές στο Μάτι, παραμένει ακούνητος στην θέση του.

Δικαιωματικά, αυτός ο άνθρωπος, που ακούει στο όνομα Αλέξης Τσίπρας μπορεί να θεωρείτε ως ο νέος Εφιάλτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: