Άφραγκος ή σπάγκος;


«Κούρεμα» του χρέους (όχι επιμήκυνση) αλλά μόνο του Φλαμπουράρη: Ο Δήμος Αίγινας έσβησε το 60% του χρέους του για το νερό!
Με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια 6 ημέρες πριν τις εκλογές (14 Σεπτεμβρίου), ο δήμος Αίγινας αποφάσισε να «χαρίσει» σχεδόν 4.000 ευρώ στον υπουργό Επικρατείας, με το χρέος να διαμορφώνεται πλέον σε 2.618,76 ευρώ.
«Η κατανάλωση έγινε αλλά διαπιστώθηκε το 2010 από τις υπηρεσίες του δήμου μια μεγάλη διαρροή νερού. Ο κ. Φλαμπουράρης έκανε μια αίτηση όπου ανέφερε το περιστατικό και εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε υπεύθυνα» δήλωσε ο δήμαρχος Αίγινας Δημήτρη Μούρτζη στο Focus Radio.


Ο δήμαρχος-χαζοί δεν είμαστε-μας δουλεύει χοντρά, αλλά προφανώς «για το καλό του τόπου» λόγω ειδικού βάρους Φλαμπουράρη. Γνωστό ότι για την όποια βλάβη από το ρολόι καταμέτρησης προς την ιδιοκτησία του πελάτη (Φλαμπουράρης) την ευθύνη έχει ο καταναλωτής και όχι η εταιρεία ύδρευσης,οπότε ποιος ο λόγος της αίτησης προς το δήμο, από το 2010. 
Μήπως ια να διαπιστώσει ο δήμος ότι υπήρχε διαρροή στην πισίνα της βίλας. Την ευθύνη όμως για την όποια βλάβη του συστήματος ύδρευσης της βίλας Φλαμπουράρη την είχε ο ίδιος και όχι ο δήμος  και αυτή η απάντηση δίνεται στους καταναλωτές που προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία της εταιρείας  ύδρευσης διαμαρτυρόμενοι για φουσκωμένους λογαριασμούς. ΑΝ λοιπόν  υπήρξε πράγματι διαρροή νερού, την οποία όλως τυχαίος την αντελήφθησαν αρκετά  χρόνια μετά και αφού ο Φλαμπουράρης είχε να πληρώσει  το λογαριασμό νερού από το 2009, τότε ποιος ο λόγος να ζητήσει και να συναινέσει  η δημοτική αρχή να κουρευτεί ένα χρέος για το οποίο αυτή δεν έχει καμία ευθύνη. Μήπως επειδή ο δυστυχής κατασκευαστής δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.


Ξεφτίλες !


Ερχεται στη συνέχεια,το ΥΠΟΙΚ,να διαψεύσει το Δημαρχο Αίγινας και κάνοντας ότι δεν έχει διαβάσει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που είναι αναρτημένη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, καλύπτει το Φλαμπουράρη λέγοντας ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση του χρέους Φλαμπουράρα,αφορούσε, δήθεν, το σύνολο των δημοτών και των κατοίκων του νησιού καθώς πιστοποιήθηκαν υπερβολικές χρεώσεις,ενώ αφορούσε ΜΟΝΟ 45 ιδιοκτήτες κατοικιών μεταξύ των οποίων και ο Φλαμπουράρης και όχι για υπερβολικές χρεώσεις που οφείλονταν στο δημοτικό δύκτιο , αλλά από κατανάλωση του Φλαμπουράρη 
 
 Η αναρτημένη όμως απόφαση της δημοτικής αρχής στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το λέει ξεκάθαρα : 

http://15minutes.gr/wp-content/uploads/2015/10/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%91%CE%AF%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%B4%CF%8E.pdf