Νέα τραγωδία με 150 Σύρους πρόσφυγες στην Ρόδο - 3 νεκροί μεταξύ τους ένα 6χρονο παιδί



Τρεις νεκροί μετανάστες στη Ρόδο όταν το δουλεμπορικό προσάραξε στα βράχια (Video-Photos) - Media

Γαϊτανάκι φρίκης στη Μεσόγειο με θύματα πρόσφυγες και μετανάστες. Νέα τραγωδία ανοιχτά της Ρόδου μετά το ναυάγιο ξύλινου πλοιαρίου σε βραχώδη παραλία , με περίπου 150 Σύρους πρόσφυγες.  57 πρόσφυγες έχουν διασωθεί, σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, από τα οποία 23 οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ δυστυχώς μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί τρεις νεκροί, ένας άντρας, μία γυναίκα κι ένα παιδί.

 Όπως μεταδίδουν οι ανταποκριτές του ΚΟΚΚΙΝΟΥ στη Ρόδο 15 μέχρι στιγμής οι νεκροί, μεταξύ τους ένα εξάχρονο παιδί. Περίπου 50 άνθρωποι διασώθηκαν. Συνεχίζεται η επιχείρηση διάσωσης.

Η ανταποκρίτρια του Κόκκινου στην Ρόδο Δέσποινα Διαμαντή, μεταφέρει συγκλονιστικές στιγμές στον αέρα από το ναυάγιο με 150 Σύρους πρόσφυγες που εξελίχθηκε το πρωΐ της Δευτέρας λίγα μέτρα από το λιμάνι της Ρόδου. Έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής 50 άτομα.

Έκκληση για συλλογή τροφίμων και κουβερτών στην περιοχή Ζέφυρος στην Ρόδο. Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης του λιμενικού - δύσκολη η διάσωση εξαιτίας της βραχώδους περιοχής και θαλασσοταραχής.

Το σκάφος "τσακίστηκε" στα βράχια ενώ προσπαθούσε να προσαράξει στην αμμώδη παραλία Ζέφυρος.
[--->]