Παλαιστίνη,σχεδιασμοί εθνοκάθαρσης

 

Η ισραηλινή εφημερίδα Israel Hayom αποκάλυψε μια πρωτοβουλία στο αμερικανικό Κογκρέσο για τη βίαιη μετακίνηση του πληθυσμού της Λωρίδας Γάζας σε 4 χώρες, ενώ έχουν καθοριστεί και οι αριθμοί .

Η πρωτοβουλία ζητά να εξαρτηθεί η βοήθεια των ΗΠΑ προς τις αραβικές χώρες από την προθυμία τους να δεχτούν πρόσφυγες από τη Γάζα. Το σχέδιο παρουσιάστηκε σε υψηλόβαθμα μέλη της Βουλής και της Γερουσίας και από τα δύο κόμματα και έλαβε την ευλογία τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτός που χαιρέτισε δημοσίως την πρόταση και την προωθεί είναι ο βετεράνος βουλευτής της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζόι Γουίλσον.

Η Αίγυπτος θα αναγκαστεί να ανοίξει το δρόμο για την απέλασή τους, αναφέρει το δημοσίευμα, καθώς είναι η μόνη δίοδος και θα πάρει το μερίδιό της (ένα εκατομμύριο). Μισό εκατομμύριο άνθρωποι προβλέπεται να μεταφερθούν βίαια στην Τουρκία, ένα τέταρτο του εκατομμυρίου στην Υεμένη και ένα τέταρτο του εκατομμυρίου στο Ιράκ.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "Russia Turkey Turkey Population: 85 million Refugees: 500k Ratio: 0.6% Avg. US Foreign Aid: -$150 million அதர்தர் TOTIKISRAEL traq Iran Egypt Pakistar Saudi Arabia Iraq Population: 43.5 million Refugees: 250k Ratio: 0.6% Avg. US Foreign Aid: -$1 billion Oman Yemen Egypt Population: 110 million Refugees: million Ratio: 0.9% Avg. US Foreign Aid: -$1.3 billion Samalia Yemen Population: 33 million Refugees: 250k Ratio: 0.75% Avg. US Foreign Aid: $1 billion"

Quds News Network,Telegram

Δεν υπάρχουν σχόλια: