Είναι επικίνδυνοι

 


Το ξαναβάζω μπας και καταλάβουμε ότι το πολιτικό προσωπικό που κυβέρισε και κυβερνά στη χώρα μας είναι επικίνδυνο.

Όσο εσείς ψάχνετε τα μικροτσίπ του Μπιλ Γκέιτς στα εμβόλια αυτός καλλιεργεί πατάτες, κρεμμύδια, σόγια, καλαμπόκι, βαμβάκι, ρύζι και δεκάδες άλλα προϊόντα με πελάτες τα McDonalds και αλυσίδες σούπερ μάρκετ, στα 269.000 στρέμματα που έχει αγοράσει σε 18 Πολιτείες  καθιστώντας τον τον μεγαλύτερο γαιοκτήμονα των ΗΠΑ.

Για να καταλάβετε πού πάει το πράγμα από την πανδημία και μετά, στις ΗΠΑ μόνο το 50% των αγροτών κατέχουν την γη που καλλιεργούν. Τώρα  βάλτε σε όλο αυτό το πραγματικό και όχι φαντασιακό σενάριο ότι η καλλιεργήσιμη γη χρειάζεται νερό αλλιώς είναι άχρηστη. Θυμηθείτε ότι από πέρσι για πρώτη φορά το νερό ως προϊόν μπήκε στο χρηματιστήριο της Wall Street για την  Καλιφόρνια. Περιοχή που πέρσι έγινε στάχτη λόγω των πυρκαγιών.

Αν νομίζετε λοιπόν, ότι επιμένοντας να θέλετε την κανονικότητα της οικονομίας προ πανδημίας κάνετε κάποια αντίσταση στο σύστημα, ξανασκεφτείτε το. Ειδικά όταν έχεις κυβερνήσεις υποτελείς στους δανειστές και Ευρωπαίους Επιτρόπους σαν τις δικές μας που αντί να στρίψουν το καράβι της οικονομίας προς την πρωτογενή παραγωγή επιμένουν να πουλάνε το μύθευμα της "βαριάς βιομηχανίας τουρισμός" με ντομάτα από την Αίγυπτο, κρεμμύδι από την Τουρκία, ελιές από την Ισπανία, ελαιόλαδο από την Τυνησία, πιπεριά  από την Ολλανδία και φέτα από την Δανία.

Πουλάμε την πιο πολυεθνική Greek Salad της υφηλίου και απαιτούμε κιόλας να μας σεβαστούν!!!

( Κατερίνα Γκαράνη )

Δεν υπάρχουν σχόλια: