ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΔΗΜΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ Η ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΤΩΝ ΤΕΘΕΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΟΥ;

#Έχω πει και γράψει κατ΄επανάληψη , ότι ο απόλυτος αριθμός των κρουσμάτων ΔΕΝ είναι το κριτήριο για την εκτίμηση της πορείας της επιδημίας.

#Το  ΑΨΕΥΔΕΣ επιδημικό κριτήριο είναι Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ. Δηλαδή το ποσοστό επί τοις 100 των θετικών τεστ δια του συνόλου των.

#Διότι ο αριθμός των "κρουσμάτων" αυξάνει όσο αυξάνουμε τον αριθμό των τεστ ενώ το ποσοστό των "κρουσμάτων" παραμένει σταθερό.

#ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, όμως, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΧΑΜΗΛΟ (Δείτε το επισυναπτόμενο γράφημμα που είναι επικαιροποιημένο έως την χθεσινή ημέρα).

#Είναι μάλιστα ο μέσος όρος της εβδομάδος που απεικονίζει καλύτερα την πραγματικότητα, σύμφωνα με την Επιδημιολογία.

#Αν δείτε τις τιμές, είναι στα επίπεδα της 3ης Ιουλίου 2021 ενώ τον Αύγουστο (15/8/21) ανήλθε στο 3,68% !

#Τι συμβαίνει, και τώρα έχουμε τόσο χαμηλό δείκτη θετικότητος, 1,74% χθες 17/11/21, ενώ καταρρέουν τα νοσοκομεία στην Β. Ελλάδα; Μάλιστα ενώ πέφτει τις τελευταίες ημέρες (από 2,5% στις 6/11/21).

#Τρεις μπορεί να είναι οι εξηγήσεις:

   -1. Μπορεί να έχει "ΕΙΣΑΧΘΕΙ" και πάλι μια νέα ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, από τους εργάτες γης των Βορείων γειτόνων μας, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, με τα ψεύτικα πιστοποιητικά. Και τώρα θα βροντοφωνάξω, όπως και πέρσι, ΚΑΝΤΕ ΜΟΡΙΑΚΗ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ . (Το φώναζα και περσι αλλά δεν το έκαναν και το απέδιδαν στον...Αγιο Δημήτριο! Το έκαναν , μήνες αργότερα , όταν πήρε "φωτια" η Αθήνα και διαπίστωσαν την Βρετανική (ΑΛΦΑ) μετάλλαξη).

   2. Μπορεί να οφείλεται στην αναξιοπιστία των θετικών Rapid tests, που αποτελούν το 90% των ημερησίως διενεργούμενων ελέγχων! (Για να μην κουράζω δείτε προηγούμενη ανάρτηση μου , όπου δίνω με ακράδαντα βιβλιογραφικά δεδομένα, την εξήγηση). ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ ΥΠΟΨΙΑ Η ΜΕΓΆΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ SELF TESTS, Ή ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ (3,46% σήμερα) ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ (φαρμακεία +ΕΟΔΥ) 2,1%

3. Τα κρούσματα ,σε μεγάλο ποσοστό, αφορούν άτομα που εξαιρούνται του ελέγχου…

#Όπως και να έχει το θέμα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ !

#Διότι δεν είναι δυνατόν να καταρρέει το ΕΣΥ με εβδομαδιαίο δείκτη θετικότητος 1,74% ! (θυμίζω ότι πέρυσι, στις 17/11/20 είχαμε δείκτη θετικότητος 10,54% !!!)

Σημ. δείτε τα διαδραστικά γραφήματα παρακάτω. Βάλτε τον κέρσορα επάνω στην γραμμή και θα δείτε τα ακριβή νούμερα της ημέρας.


[---->]

Δεν υπάρχουν σχόλια: