Τώρα θα πούνε ότι και τα πολιτικά δικαιώματα χωρίς εμβόλιο είναι θατσερισμός;;

 

Με βάση ΚΥΑ της 3/10/2021 , όσοι δικηγόροι έχουμε επιλέξει για οποιονδήποτε λόγο  να μην εμβολιασθούμε δεν θα μπορούμε να ψηφίσουμε στις ερχόμενες εκλογές του ΔΣΑ τον 11.2021 χωρίς βεβαίωση εμβολιασμού η νόσησης. Ούτε καν με τεστ.. 

Αυτή η πρωτοφανής διάταξη ισχύει για όλα τα σωματεία, αλλά στους  Συλλόγους   μας δεν προβλέπεται καν  επιστολική ψήφος  . Είδα ότι το ΔΣ του Συλλόγου  μας ζητά να υπάρξει μέριμνα ψήφου για όλους  με προσκόμιση τεστ. Δεν αφορά μόνο εμάς.

Μετά την παραβίαση ατομικών δικαιωμάτων ερχόμαστε μέσω του εμβολιασμού στην στέρηση πολιτικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.

Είναι αυτό που λέγανε κάποιοι ψευτοαριστεροί λεβέντες ότι τα ατομικά δικαιώματα είναι θατσερισμος.

Τώρα θα πούνε ότι και τα πολιτικά  δικαιώματα χωρίς εμβόλιο είναι θατσερισμός;; Θα πούνε ότι η συνδικαλιστική συμμετοχή είναι θατσερισμός; 

Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ σοβαρά. Αμεση ρύθμιση και κατάργηση της σχετικής διάταξης όχι μόνο για τους Δικηγορικούς Συλλόγους αλλά και  για τα εργασιακά σωματεία .Φυσική παρουσία για όλους σε συνελεύσεις και εκλογές οργάνων ,με λήψη βέβαια μέτρων προστασίας. Το Σύνταγμα δεν είναι κουρελόχαρτο. Και φυσικά καταγραφή των δυνάμεων που συναινούν η έστω σιωπούν απέναντι στην στέρηση πολιτικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων. Για το αντίστοιχο μαύρισμα. Αν βέβαια μας επιτραπεί να ψηφίσουμε. Που έχουμε φτάσει;;;

[---->]

Δεν υπάρχουν σχόλια: