Εμ δεν πληρώνουν αποζημιώσεις, εμ θέλουν να τιμήσουν τους “ήρωες” ναζί που κατάκτησαν την Κρήτη

 


Εμ δεν πληρώνουν αποζημιώσεις, εμ θέλουν να τιμήσουν τους “ήρωες” ναζί που κατάκτησαν την Κρήτη

Ο Σύνδεσμος Ευρωπαίων Αλεξιπτωτιστών (European Paratroopers Association) έχει παρουσία και στην Ελλάδα, κυρίως σε ακροδεξιούς και στρατιωτικούς/αστυνομικούς κύκλους.

Πιο πρόσφατα τον είχαμε ακούσει στα γεγονότα στον Έβρο όπου με ανακοίνωσή του καλούσε να προστατέψουμε τα σύνορα από τους “εισβολείς” μετανάστες.

Οι ίδιοι αυτοί τύποι σήμερα διοργανώνουν εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των αλεξιπτωτιστών ναζί, που απ’ ότι φαίνεται γι' αυτούς δεν επρόκειτο για "εισβολείς" που σπείρανε την καταστροφή στην Κρήτη αλλά για "ήρωες".

Σημειώνουμε ότι στον Σύνδεσμο συμμετέχουν και Έλληνες "πατριώτες".


Στη σελίδα του συνδέσμου καλούν και άλλους να γίνουν μέλη του Συνδέσμου για εκπαιδευτούν “στα πρότυπα του ΝΑΤΟ”

 

Βλέπετε και στο πρόσφατο παρελθόν οι αρχές του τόπου συναινούν στις προσπάθειες επαναγραψίματος της ιστορίας.

 

Και στα Χανιά βλέπουμε ότι τα τελευταία χρόνια εντείνονται οι προσπάθειες διείσδυσης.

 

Πέρα από τις “διαδρομές μνήμης” με τις ευλογίες των αρχών του τόπου για τα 80 χρόνια της Μάχης της Κρήτης από τον Σύνδεσμο Φροντίδας Γερμανικών Ταφών Πολέμου, με πρωτοβουλία των Γερμανικών αρχών θέλουν να δημιουργήσουν και μουσειο για τη Μάχη της Κρήτης.

 

Και ποιος μπορεί να ξεχάσει τη δήλωση του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολου Βουλγαράκη κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Ακόλουθο Άμυνας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα Σμήναρχο ε.ε. κ. Ulrich Pfeiffer τον Μάρτη του 2017 ότι «όλοι είναι θύματα σ’ έναν πόλεμο, κι ότι αυτό το μήνυμα πρέπει να περάσει στις επόμενες γενιές»;


http://agonaskritis.gr/%ce%b5%ce%bc-%ce%b4%ce%b5%ce%bd.../

Δεν υπάρχουν σχόλια: