Πληθαίνουν οι καταγγελίες

 

Νέες συνταρακτικές καταγγελίες συλληφθέντα στα γεγονότα της Νέας Σμύρνης έρχονται στο φως μέσα από ρεπορτάζ της ΕΦΣΥΝ:

"Τώρα, παλιομπά*****ε, τη γάμησες, έπεσες στα χέρια μας και δεν γνωρίζει κανένας πού είσαι"

"Αν δεν δώσεις κόσμο, θα την πληρώσεις εσύ για όλους και, είτε προφυλακιστείς είτε όχι, όπου σε πετυχαίνει η Ομάδα Δράση θα σε δέρνει, γιατί έχουμε δώσει τα στοιχεία σου και τη φωτογραφία σου παντού"

"Χτυπούσαν το κεφάλι μου στον τοίχο, μου έδιναν γονατιές στα πλευρά, με πατούσαν στη σπονδυλική μου στήλη"

"Άκουγα να φορούν γάντια και να αφήνουν υπονοούμενα για σεξουαλική κακοποίησή μου"

Αυτά και πολλά άλλα καταγγέλλει ο Ο.Μ., συλληφθέντας (ή απαχθέντας όπως υποστηρίζει ο ίδιος) μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης και κατηγορούμενος, χωρίς στοιχεία, για τον τραυματισμό του αστυνομικού.

Η καταγγελία και η μήνυση που θα καταθέσει προστίθενται σε αυτές του συλληφθέντα Άρη Παπαζαχαρουδάκη αλλά και σε πολλές άλλες κατά καιρούς μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν κρατηθεί στη ΓΑΔΑ ως προσαχθέντες μετά από πορείες.

Το γεγονός ότι τόσο στην περίπτωση της Νέας Σμύρνης, όσο και σε πλήθος άλλων περιπτώσεων τα κατηγορητήρια καταπέφτουν και αποδεικνύονται στημένα ολοκληρώνει την εικόνα της αστυνομικής και κρατικής αυθαιρεσίας απέναντι στον "εχθρό λαό".

Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες και κατηγορούμενους για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης! Η αθωότητά τους έχει ήδη αποδειχτεί περίτρανα.

Να τιμωρηθούν αστυνομικοί και δικαστικοί για την αυθαιρεσία απέναντι στους συγκεκριμένους πολίτες, τα βασανιστήρια και την ηθική βλάβη που υπέστησαν!

#ΜένουμεΕνεργοί #WeSpeakNow  


[---->]


Δεν υπάρχουν σχόλια: