Επιτέλους τώρα κλείνει ένας κύκλος

  

Τις προάλλες ο Αμερικανός πρέσβης εν Ελλάδι Geoffrey Payatt είχε  μιλήσει στο πλαίσιο συζήτησης του ελληνοαμερικανικού  εμπορικού επιμελητήριου για την ανάγκη καταπολέμησης της τρομοκρατίας, λέγοντας ότι στην Ελλάδα κλείνει ένας κύκλος. Ο πρέσβης των ΗΠΑ της ιμπεριαλιστικής τρομοκρατίας και "δημοκρατικός" Geoffrey, είπε στους παρευρισκόμενους ότι τα δημοκρατικά κράτη δεν πρέπει να εκβιάζονται από έναν αμετανόητο δολοφόνο που σκότωσε και Αμερικανό πολίτη (Σοντερς). 

Στην συνέχεια συζήτησαν για την νέα κυβερνητική πλατφόρμα Elevate Greece, την χρηματοδότηση νεοφυών επιχειρήσεων από Αμερικανούς επενδυτές που θα τους εξασφαλίζει και την χαμηλότερη δυνατή φορολογία αν θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, στηρίζοντας καινοτόμες ιδέες και αξιόλογα projects, δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα σε start upers να μπουν σε ένα μεγάλο δίκτυο και να έχουν πρόσβαση στη διεθνή αγορά. 

Δύο μέρες μετά για πρώτη φορά επί Μπαιντεν είχαμε τους πρώτους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ στα Συροιρανικά σύνορα που κόστισαν τη ζωή σε 17 ανθρώπους, ενώ προεξόφλησε και τη θέληση της Αμερικανικής Πρεσβείας να πεθάνει ο Κουφοντίνας λέγοντας ότι επιτέλους τώρα κλείνει ένας κύκλος. Πίσω λοιπόν  από την κυβερνητική αδιαλλαξία κρύβεται και η αμερικανική αδιαλλαξία.

[----->]

Δεν υπάρχουν σχόλια: