Ανακοίνωση για την προσάρτηση εδαφών από το Ισραήλ και την μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε Τζαμί


Διάφοροι κύκλοι μας υπενθυμίζουν τις καλές σχέσεις μεταξύ Χαμάς και τουρκικής ηγεσίας, προκειμένου να εξωραΐσουν την εικόνα του Ισραήλ, ως δήθεν κράτους προπυργίου κατά του θρησκευτικού φανατισμού και καλού μας συμμάχου.

Παραβλέπουν βολικά ότι ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός είναι το ιδεολογικό προκάλυμμα της ίδιας της δημιουργίας του Ισραήλ. Παραβλέπουν βολικά ότι τα λαϊκά ερείσματα του Ισραήλ στα δυτικά κράτη εντοπίζονται κυρίως σε κύκλους φονταμενταλιστών, ειδικότερα των ευαγγελικών εκκλησιών των ΗΠΑ. Ξεχνούν τις ντουζίνες αυθαιρεσιών κι εγκλημάτων που συντελεί το Ισραήλ από σύστασής του. Αυτά τα εγκλήματα δεν είχαν ως στόχους μόνο τους μουσουλμάνους, αλλά ακόμη και τις ίδιες τις ΗΠΑ, τον κατεξοχήν χρηματοδότη του κράτους του Ισραήλ, όπως έγινε στην υπόθεση Λαβόν και στην επίθεση στο USS Liberty.

Οι ίδιοι οι κύκλοι όπως είναι φυσικό, δεν μας λένε κουβέντα για το πως η εγχώρια Αστική Τάξη και όλες οι ελληνικές Κυβερνήσεις, ειδικά μετά την είσοδο της χώρας μας στο ΔΝΤ, έχουν μετατρέψει την χώρα μας σε κανονονικό προτεκτοράτο του Ισραήλ, με τους κυβερνώντες να εκτελούν αμέσως “ότι τους λέει ο Μπίμπι”.


https://www.kanafani.gr/Ανακοίνωση-για-την-προσάρτηση-εδαφών/?fbclid=IwAR3i6CBllXF9MdB0sNfpwpEszgAcXDGMAZ1JecNAmzUOLPODEl5DyBf8TTs

Δεν υπάρχουν σχόλια: