ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΝΩΔΑΛΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ


 Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται


Αρχίζει σήμερα η δίκη των εννιά Τούρκων και Κούρδων αγωνιστών, που πιάστηκαν τον Νοέμβριο 2017 με ψευδείς κατηγορίες ως τρομοκράτες και βασανίστηκαν άγρια από την Αντιτρομοκρατική.


Κρατάω ακριβώς αυτό: "Βασανίστηκαν άγρια". Όπως και καθένας που πέφτει στα χέρια των σκοτεινών μηχανισμών του κράτους.

Όχι γιατί ο Τσίπρας "δεν ελέγχει", αλλά γιατί εκτελούν εντολές της κυβέρνησής του. Απόδειξη η αφωνία των κλακαδόρων οπαδών του. Η απουσία και της ελάχιστης διαμαρτυρίας για τα συνεχιζόμενα βασανιστήρια σε αστυνομικά κρατητήρια, στη ΓΑΔΑ, στο σκοτεινό άντρο της Αντιτρομοκρατικής.


Ας μην πεταχτεί κάνας ξευτιλισμένος παλαμακιστής και πει πως... αυτά δεν γίνονται! Αν έχει απορία, ας πάει να παρακολουθήσει τη δίκη, όπου οι ίδιοι οι βασανισθέντες θα παραθέσουν τα σχετικά στοιχεία. Όπως τα 'χουν παραθέσει για τους εαυτούς τους και πολλοί άλλοι, αλλά οι παλαμακιστές της κυβέρνησης των βασανισμών χαμπάρι δεν έχουν πάρει. Σιγά μην τους νοιάζει!

Θα τα θυμόμαστε και όταν δεν θα είναι κυβέρνηση η συγκεκριμένη αιματοβαμμένη αλητεία. Τότε που οι οπαδοί του κνώδαλου (όσοι δεν αναζητήσουν καταφύγιο στην άκρα Δεξιά, καθώς θα τους έχει μείνει συνήθεια η υπεράσπιση της κρατικής βίας), θα κάνουν δήθεν τους "ευαίσθητους".

Τότε που θα τους λέμε, "δεν ντρέπεστε, ρε ξευτιλισμένοι; Πού ήσασταν όταν οι Τσίπρες, οι Τόσκες και οι Γεροβασίληδες σακάτευαν ανθρώπους;".

Δεν υπάρχουν σχόλια: