ΤΟ "ΠΑΝΩΣΗΚΩΜΑ" ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΟΥΡΟΥ,"ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΕΣ" ΜΟΥ!





Α πα πα.Η..."Προοδευτική Συνεταιριστική",της οποίας μοναδικοί αναγνώστες είναι...τα πρώην υπόγεια του Μαξίμου και νυν της Κουμουνδούρου,μας πληροφορεί πως το σχέδιο της κυβέρνησης Κούλη σχετικά με τα σκουπίδια είναι η επέκταση της Φυλής και τα φαραωνικά εργοστάσια τύπου ΣΔΙΤ (με την...ευγενική συμμετοχή του Μπόμπολα δηλαδή).

Μάλιστα.Το πρόγραμμα της δεξιάς σχετικά με τα σκουπίδια και την εκμετάλλευση τους από τα μεγάλα συμφέροντα είναι γνωστό από παλιά.Όμως,σχετικά με το "πανωσήκωμα" της Φυλής,μήπως να μας έλεγαν οι..."συνεταιριστές" πότε και με ποιου την ψήφο εγκρίθηκε? 

Μήπως εγκρίθηκε...στην τελευταία συνεδρίαση του ΕΣΔΝΑ,υπό την προεδρία της Δούρου,3 - 4 ημέρες πριν η πρώην Περιφερειάρχης παραδώσει στον νεοεκλεγμένο Περιφερε άρχη και,μάλιστα,υπό την ανοχή της δεξιάς και της ΠΑΣΟΚικής παράταξης?  

Μάλιστα,η συνεδρίαση αυτή έγινε εκτός ΕΣΔΝΑ,σε κάποια αίθουσα ξενοδοχείου,γιατί την προηγούμενη ημέρα τα γραφεία του είχαν αποκλειστεί από διαμαρτυρόμενους κατοίκους της περιοχής,τους οποίους ο Δήμαρχος τους (Παππούς) τους "πούλησε" μιας και δέχθηκε κάποια εκατομμύρια ως "αντισταθμιστικά" χωρίς να υπολογίζει την υγεία των δημοτών του!
Όταν γράφετε κάτι..."συνεταιριστές" μου,καλό είναι να τα γράφετε όλα κι όχι τη μισή αλήθεια!

[----->]

Δεν υπάρχουν σχόλια: