Αριστεροδεξιοί χαμαιλέοντες εν δράσει


Ωραίο και...ευρηματικό το σημερινό πρωτοσέλιδο της...Scinteia του 21ου αι. (της "Αυγής" ντε),μόνο που άθελα της εκθέτει και τα στελέχη του "αριστερού" συναπαντήματος:

Ναι,πολιτικός χαμαιλέων ο Μητσοτάκης,όπως και όλοι της νεοφιλελεύθερης παρέας,οι οποίοι με μεγάλη χαρά συνεχίζουν την πολιτική τους πορεία...από εκεί που την άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ (η...συνέχεια του κράτους που λέγαμε).Όμως, ρε...λεβέντες τι θέλατε κάτω από τον τίτλο για χαμαιλέοντες να βάλετε...το ρεπορτάζ για τη χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση?

 Δεν το καταλαβαίνετε πως...εκθέτετε τους "αριστερούς" χαμαιλέοντες, οι οποίοι όταν ήταν στην κυβέρνηση ψήφισαν όλα τα αντεργατικά μέτρα που τους σέρβιραν οι δανειστές και τώρα...διαμαρτύρονται για τα μέτρα που ψήφισαν και εφάρμοσαν?

Στις παρακάτω φωτογραφίες μερικοί από τους..."αριστερούς" χαμαιλέοντες εν δράσει (και στην ούγια να γράφει...Benetton, Ανέττα μας. Οι...μπολιβαριάνοι "επαναστάτες" σε χαιρετούν).

   Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται, άτομα περπατούν, γένι και υπαίθριες δραστηριότητες

Δεν υπάρχουν σχόλια: