Fake news και μαύρη προπαγάνδα από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ η δήθεν παρεμπόδιση φυλακισθέντων-εξορισθέντων να καταθέσουν στεφάνι

"Εμποδίστηκαν (λένε οι παπαγάλοι και βγάζουν "ανακοινώσεις") από τους φοιτητές στο ΑΠΘ να καταθέσουν στεφάνι εκπρόσωποι από την εθνική αντίσταση, Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ)".


Πρόκειται για ψέμα και προβοκάτσια. Αντίθετα, οι φοιτητές ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΑΝ να περάσουν να καταθέσουν στεφάνι, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ γιατί είχαν συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, να περάσουν όλοι μαζί για να καταθέσει στεφάνι και ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ της κυβέρνησης και της πολιτικής της κοινωνικής εξαθλίωσης. Ενώ περνούσαν απο τον ΣΦΕΑ στον χώρο, μόλις οι φοιτητές έκοβαν την είσοδο στον ΣΥΡΙΖΑ και λοιπούς παρατρεχάμενους, ΤΟΤΕ, ΞΑΝΑΕΒΓΑΙΝΑΝ ΕΞΩ και ωρύονταν ΨΕΥΔΩΣ στα ΜΜΕ, πως δεν τους επιτρέπουν να καταθέσουν στεφάνι. Τελικά κατέθεσαν στεφάνι κανονικότατα.

Είναι ντροπή η Αντίσταση να γίνεται πολιτικό πλυντήριο για αυτούς που επιτίθενται στον λαό. Είναι ντροπή να γίνεται πολιτικό πλυντήριο, κόντρα σε αυτά για τα οποία έγραψε ιστορία αντίστασης ο λαός.

Φοιτητής σε ανάρτηση του αναφέρει:

"Δεν θα περασει η εκστρατεια κατασυκοφαντησης που στήθηκε απο ΜΜΕ,ΠασοκοΣυριζαιους για τα γεγονότα στη χτεσινη κατάθεση στεφάνων στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης.


Οι φοιτητικοί συλλογοι,έχοντας πάρει τέτοια απόφαση ηδη απο τις συνελεύσεις μας,δεν επιτρεψαμε την κατάθεση απο Σύριζα,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,λοιπά μνημονιακα κόμματα,κρατικούς φορείς και πολιτικές προσωπικότητες που συνδέονται μαζι τους (Δήμαρχοι τύπου Σίμος Δανιηλιδης),καθώς επισης και απο τον εργοδοτικό-κυβερνητικο συνδικαλισμό (ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ). Σε οποιονδήποτε άλλο συλλογικο ή ατομικό φορεα με σκοπό ειτε την τιμή των βασανισθεντων της Χουντας ειτε τη μάχη για τα ανεκπληρωτα αιτήματα του Πολυτεχνείου στο σημερα (πχ εργατικά σωματεία) επετράπη απο εμας να καταθέσει κανονικά. Το ανακοινωσαμε αυτο πολλάκις,κι ας μην το πρόβαλαν οι κάμερες,μολονότι σίγουρα το τράβηξαν. Ωστόσο,κάποιοι παλιοί αγωνιστές ενάντια στη Χουντα,αν και κατέθεσαν στεφάνι κανονικοτατα,φάνηκε οτι έχουν διαβρωθεί τόσο πολυ απο τον Πασοκισμο του '80 που καταλήγει σε Συριζαϊσμο στο σημερα,ώστε να επιμένουν να δημιουργούν θέμα αν δεν κατέθεταν μαζι και οι πολιτικοί τους πάτρονες. Ε λοιπον,εμείς αυτο το χατήρι δεν τους το κάναμε: δεν θα χαρισουμε το Πολυτεχνείο σε κανέναν που το θυμάται 1 μερα το χρονο,για να το προδώσει τις υπόλοιπες 364".

Δεν υπάρχουν σχόλια: